Mit viselj a kánikulában?

10:00

A nagy kánikulában sokan úgy érzik, hogy legszívesebben ki se mennének az utcára, a strandon hűsölnének vagy a légkondicionált szobában vészelnék át a meleg időt. Ám ezt nem minden nap tudjuk megtenni, hiszen dolgozó nők vagyunk, akiknek kötelezettségeik vannak. Ne ijedjetek meg lányok, ilyenkor is lehetünk csinosak.


Overál

Nyáron nagyon kedvelt ruhadarabok az overálok. Idén főleg a virágmintás darabokat keressétek a boltokban, hiszen ez a minta fajta tipikus nyári darabra vall. Elengedhetjük a fantáziánkat, a szabásvonalakkal is játszhatunk. Választhatunk rövid ujjú darabot, vagy csónaknyakút, pánt nélkülit, a lényeg, hogy magabiztosan viseljük.


1. H&M 3990 Forint / 2. H&M 3990 Forint / 3. H&M 3990 Forint

Rövid nadrágok

A rövid nadrágok nyáron élik virágkorukat. Arra azonban érdemes figyelni - kortól függetlenül - hogy a rövid nadrág hossza megfelelő legyen, nem előnyös, ha mindent megmutatunk magunkból. Válassz egy egyszerű farmer darabot, hozzá pedig egy mintás felsőt és színes kiegészítőt.

1. H&M 6990 Forint / 2. H&M 5990 Forint

Maxi ruhák 

A lenge anyagból készült maxi ruhák remek választások lehetnek, hiszen nem csak a munkahelyen viselhetitek őket, hanem munka utáni programokon is. Egyfajta adu ászok, remekül kombinálhatóak balett cipővel, loaferrel, edzőcipővel és persze magas sarkúval is. Egy hátránya van, hogy a magas lányoknak sokkal előnyösebb, az alacsony hölgyeket könnyen összenyomhatja.


1. H&M 6990 Forint / 2. H&M 12990 Forint / 3. H&M 8990 Forint

Crop top 

Évről-évre visszatérnek a szekrényünkbe a crop topok, ami nem csoda, hiszen a nyári forráságban remek választások lehetnek. A fesztiválszezon egyik alap darabja, de a hétköznapokon is minden további nélkül felvehetjük. A fast fashion boltok széles választékkal várják a vásárlókat, csak úgy szemeznek velünk. Ha igazán trendik szeretnénk lenni, válasszunk egyszínű darabot, amelyet mintás szoknyával vagy nadrággal kombináljunk.


1. H&M 2990 Forint / 2. H&M 5990 Forint / 3. H&M 5990 Forint



You Might Also Like

0 megjegyzés

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images