Valentin napi ajándék ötletek - Design őrülteknek

11:45

Közeleg a Valentin nap, mely ide haza is nagy népszerűségnek örvend a szerelmesek körében. A magyar tervezők is felkészülnek e jeles napra, így rengeteg szuper ajándék közül lehet választani. Szerintem a legtöbb férfi nehezen választ a párjának ajándékot, ezért most ők figyeljenek, hiszen az alábbi ötletek a segítségükre lehetnek. 


Páros fotózás 

Nincs is annál maradandóbb ajándék, mint egy fotósorozat a szerelmes párról. Ez egy olyan ajándék, mely időtálló, hiszen néhány év múlva is jó lesz ránézni a képre és egy kicsit nosztalgiázni. Szerintem az a legjobb, ha a fotókon a szerelmesek közösen szerepelnek, ám az sem ritka, mikor a hölgy saját fehérneműs fotósorozatával szeretné meglepni szíve választottját. Valljuk be, melyik férfi ne örülne párja fehérneműs, szexi képeinek? Aki a Valentin napi fotózás mellet dönt, annak teljes szívből ajánlom Köő Adrien fotográfust és csapatát. Rólam is remek képeket készített e jeles alkalomból, amit ITT meg is nézhettek. 


Béta 

Nekem nagyon aktuálissá vált egy névjegykártya tartó beszerzése, hiszen már útban vannak a blog névjegykártyái és nincs mibe tennem őket. Ez a kis cukiság minden hölgynek jól jön, hiszen nem csak névjegykártyáinkat lehet benne tartani, hanem iratainkat is. Az, hogy szívecske van rajta csak plusz pont.

ITT találod

Bridget&Olivia

A nyár kötelező színe a fehér lesz, a legnagyobb divatházak kifutóin is talpig fehérben vonultak végig a modellek. Ha igazán stílusos ruhát szeretnél a párodnak venni, akkor válaszd Bridget&Oliviat, hiszen ők tudják, mi a divat. A képen látható csodaszép fehér darabot pedig minden hölgy imádni fogja.

ITT elérheted

Tatz tetoválások

Ezt azoknak a hölgyeknek ajánlom, akik nem mernek tetováltatni, de szívesen viselnének tetoválást magukon. A Tatz tetkók környezet barátak, nem irritálják a bőrt és szuper menőek. Bármely alkalomra viselheted őket. Én már ki is választottam a kedvenceimet tavaszra. És te?

ITT találod

Masamod

Imádom Masamod kalapjait, hiszen rendkívül egyediek és kreatívak. Már itthon is kezdenek teret hódítani a kalapok, ám  még mindig csak a fast fashion boltok kínálatából választunk. Fiúk, ha a párotok kalapmániás, lepjétek meg egy ilyen csodával és higgyétek el, a nyakatokba fog ugrani örömében.

ITT találod

Hogy tetszettek az ajándék tippek?





You Might Also Like

0 megjegyzés

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images