EVELIN FINK - a modern pillangókisasszony

10:30

Imádom a pillangókat, gyönyörű szép állatok és remekül mutatnak printként is a ruhákon. EVELIN FINK kollekciójáról egyből a modern pillangókisasszony jutott eszembe, hiszen ő is pillangókat használt a legújabb kollekció elkészítéséhez, melyet feltünő szabásvonalakkal és anyagokkal variált.


Előző héten, szerdán EVELIN FINK kollekció bemutatójára siettem két barátommal. Már a kapuban hostessek fogadtak és szóltak, hogy kövessük a pillangókat. A pillangók felvezettek minket a belvárosi épület legfelső emeletére, ahol a showroom volt található. Már páran összegyűltek az eseményre, de még bőven volt hely szétnézni.




A regisztráció után a hostess fiúk végig kínáltak mindenki egy kis frissítővel. Nem sokkal múlt fél 8 mikor elkezdődött a műsor, ahol is a műsorvezető elmondta, hogy minden nő életében eljön az a pillanat, amikor előröl kell kezdenie az életét és a pillangó motívum szimbolizálja ezt az újrakezdést.




Maga a kollekció bemutató két műsorral lett tarkítva, hiszen Keresztes Ildikó erős hangjával és Felméry Lili kecses mozdulataival varázsolt el minket. A kollekció is közel állt a szívemhez, a púderes darabok nálam mindig aktuálisak, egyszerűen imádom őket.




A modellek kiegészítőit ZEMA készítette és annak külön örültem, hogy mi is kaptunk egy gyönyörű türkiz nyakláncot és egy ezüst bőr karkötőt. Amikor kibontottam a csomagot, rögtön tudtam, még nagy hasznát fogom venni az outfit fotózásokon.

Fotó: Hadaghian István

Fotó: Hadaghian István



You Might Also Like

0 megjegyzés

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images