Őszi must have darabok

13:27

Előző cikkemben azokat a színeket mutattam meg nektek, melyek a téli hónapok divatját fogják jellemzi, most pedig következzenek azok a darabok, melyeket érdemes beszereznetek a hűvösebb hónapokra. Ősszel folytatódnak a 70-es évek, trapéz nadrág, rojtos felsők, velúr szoknyák, retro minták és persze a klasszikus bundák kerülnek vissza a divatba. Vegyük őket közelebbről is szemügyre.

Budák szőrből és műszőrből

A téli időszak egyik alapelemei a szőrme bundák, készüljön igazi vagy éppen műszőrből. Remekül kombinálhatóak csizmával de még akár sport cipővel is, de csak az variálja, aki szereti az erős kontrasztokat a stílusok között. Idén inkább a színes, egyedi darabok lesznek a menőek, lassan letaszítva egyszínű társaikat a trónról.



A-vonalú szoknyák

Az ősz nagy slágerei az A-vonalú szoknyák. Mivel idén a velúr anyag feltámadt hamvaiból, sőt, még a boltok polcait is elárasztotta, ezért érdemes neked is beszerezned egyet, főleg pasztell és avar színekben gondolkozz. 



Hippi stílusú minták

Ősszel is visszatérnek a Woodstock-ot idéző hippik. A mintahasználat szintén visszanyúl a 70-es évek nagy divatjához, ám most a színvilág inkább az avar árnyalatok körül forog majd. Ha igazán menő akarsz lenni, szerezz be a retro mintájú kardigánod mellé egy kalapot is.



Rojtok mindenhol

A rojtok is az ősz nagy visszatérői. A nyári fesztiválszezonban már-már felütötték a fejüket, ám idén ősszel érnek igazán be. Ha fel szeretnéd dobni az unalmas hétköznapokat, keress narancssárga vagy mustár sárga árnyalatú rojtozott kardigánt, hozzá pedig vegyél fel egy barna vagy fekete táskát.




You Might Also Like

0 megjegyzés

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images