Karácsonyi pulcsi mustra

8:00

Karácsony környékén jövök rá mindig, hogy odavagyok a tematikus dolgokért, jelen esetben az ünnepi pulcsikért. Tudom, hogy mennyire klisé, de akkor is. Minden évben tervezem a beszerzésüket, hiszen olyan szuper egy ilyen pulcsiban ünnepeli a karácsonyt. Ebben a cikkben összegyűjtöttem nektek azokat a potenciális darabokat, melyek nagy eséllyel landolhatnak a kosaramban.

Ki ne akarna egy elf bőrébe bújni karácsonykor? Ezek a cuki kis manók az ünnepeket legszorgalmasabb lényei. Ha mi is szeretnénk velük azonosulni, csak fel kell kapnunk egy ilyen pulcsit magunkra és már sürgölődhetünk is szeretteink körül.

H&M 5990 Forint

Ho-ho-ho, itt a Télapó! Télapó gyerekkorunk egyik legjóságosabb szimbóluma, az ünnepek előtt pedig fontos szereppel bír, így nem csoda, hogy már a divatban is megjelent. Aki ugyan olyan Télapó fanatikus, akár csak én, annak a képen látható pulcsi egy karácsonyi must have.

Ebay 4000 Forint
Nincs karácsony Rudolf nélkül, ezt már gyerekként megtanulhattuk. Az ünnepek közeledtével megszaporodnak a rénszarvasos díszítéssel megáldott termékek, melyek között nagy számmal találunk pulcsit is. Nekem a kisebb rénszarvasokat ábrázoló ruhadarabok is tetszenek, de aki igazán kedveli őket, az válasszon olyat, mint a képen látható, a szivárvány össze színében megtalálható Ebay-en.

Ebay 2650 Forint

A pingvinekkel engem meg lehet venni, szerintem az egyik legcukibb állatok a földön. Még egyetlen pingvint ábrázoló ruhám sincsen, így itt az idő, hogy beszerezzek egyet. Ti mit gondoltok?

F&F 4390 Forint

Karácsonykor a feliratos pulcsik se maradhatnak el, ezekből is bőséges a választék különböző webáruházakban. Aki kedveli az egyszerű mintájú, kötött darabokat, annak ez a fekete darab tökéletes választás.

Ebay 2700 Forint


You Might Also Like

2 megjegyzés

  1. Magyamnak egy fekete alapon szarvasosat vettem, de a céges karácsonyi bulira az első elfel pulcsiba megyünk mindannyian, akik együtt dolgozunk, ez lesz az egyenfelsőnk.

    VálaszTörlés
  2. Ez de jó ötlet. Én a párommal szerettem volna közös pulcsit karácsonyra, de leszavazott. :D

    VálaszTörlés

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images