Nagy fürdőruha mustra - Mit szerezz be a nyári forróságra?

10:00

Lassan eljön az ideje, hogy felkutassuk álmaink bikinijét. Az idei fürdőruha divat a merész szabásokról és színekről fog szólni. Néha úgy érezhetjük magunkat, mintha egy virágoskertben lennék, máskor pedig a trópusokon ébredünk, hiszen a szabásvonalak és színek mellett a minták lesznek a legmeghatározóbbak.


Ha jön a meleg, víz és strand, akkor a kék árnyalatos fürdőruhák se maradhatnak ki a sorból. Ezek a mintás rucik minden évben előkelő helyet foglalnak el a divatpalettán. Idén az élénk, egyszínű darabok lesznek a legmenőbbek. 


A virágminták jó pár éve minden ruhadarabon megjelennek, ez a fürdőruha kiegészítőknél sincs másképp. A virágminta a tavasz egyik legkedveltebb kelléke, így ezekből a termékekből hatalmas a fast fashion boltok választéka. Ha egyedibb darabot szeretnénk venni magunknak, akkor érdemes a szabásvonalakban újítani. Az aszimmetrikus szabás által a virágminták is megújulhatnak. 


A kis fekete a fürdőruháknál is megtalálható, mégpedig az elegáns trikini formájában. Igaz, napozáshoz nem a legideálisabb választás de ebben a ruciban mi lehetünk a strandok királynői, már csak egy nagy karimájú kalap kell hozzá és egy menő napszemüveg.


A virágos darabok mellett a trópusi mintázatú bikinik is felütötték a fejüket idén. Hatalmas pálmafa levelek, egzotikus madarakkal díszített fürdőruhák széles választéka található a fast fashion boltokban. Hiába csak a Balatonra utazunk le, a fürdőruhánk által a trópusokon érezhetjük magunkat.


A hölgyek szeretik a csillogást az ékszereken és a ruhákon egyaránt. A fürdőruhadivatban is előtérbe kerülnek a csillogó és fémes hatású bikinik, melyekkel viseletével szuper trendik lehetünk a strandon. Már csak egy jól megválasztott napszemüveg vagy valami csecsebecse kell ránk és indulhatunk is a vízpartra.



You Might Also Like

0 megjegyzés

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images