5 kedvenc kollekció a Fashion Weekről

6:03

A Fashion Weeken a legnagyobb divatházak mutatták be a 2014.-es tavasz-nyári kollekciójukat. Összességében nagyon szép munkák születtek, volt aki túl is teljesített az előző évekhez képest. Most az 5 kedvenc kollekciómat mutatom meg nektek.

1. Dolce Gabbana
Az abszolút győztes nálam a Dolce and Gabbana. Idei kollekciójuk az ókori görög kultúra hangulatát idézi, a ruhákon régi pénzérméket, ion oszlopokat, régies mintákat láthatunk. Ezt a hangulatot a kiegészítők még tovább erősítik. Színvilágában az arany dominál, emellett pedig megtalálható a jól megszokott fekete-fehér, bordó, barna. Furcsa választás egy tavaszi-nyári kollekcióba szőrme, de jól passzol a görög mintákhoz.






2. Roberto Cavalli

Én mindig is imádtam Cavalli stílusát, kifinomult, jól párosított anyagok, minták, néha kicsit túldíszített, de még ez is ízléses. Ruhái az igazi luxus hozzák el nekünk. A tervező most sem fukarkodott a mintákban, a kifutón aprólékos gyöngyhímzések geometrikus formák, kígyóbőr, ocelot és még többféle állatminta keveredett a csipkével, a lógó rojtokkal.





3. Versace Mint tudjuk, Donatella Versace mindig nagy hangsúlyt fektetett az anyagokra, s ez idén se volt másképpen. A topokat szolid harangszoknyákkal párosította, a denimkabátok alól kivillanó virágmintás szifonruhákat fémcsatokkal fogta össze. 







4. Gianfranco Ferré

A kollekcióban a futurisztikus formák, az aszimmetrikus szabásvonalak és az óriási övek voltak meghatározóak. Azért tetszik ez a kollekció, mert letisztult, egyszerű, de mégis nagyszerű. 





5. Emporio Armani

A kollekció az éjszakai holdfényben sütkérező díszkert hangulatát próbálta feleleveníteni. Giorgio Armani fő témának a vízililiomokat választotta, ezt az átlátszó, finom anyagokkal is hangsúlyozta. 






Ha tetszett a bejegyzés, facebookon is megtalálsz: https://www.facebook.com/MySweetesHeaven?ref=hl
  
Szép estét!

MySweetestHeaven

You Might Also Like

0 megjegyzés

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images