Pixibox a tökéletes karácsonyi ajándék

6:06


Az ünnep közeledtével egyre több ajándékötletes poszt várható, hiszen nehéz szeretteinknek megtalálni a tökéletes karácsonyi ajándékot, ám nem lehetetlen. Most egy újdonsággal készültem, hiszen ez a cég Magyarországon még csak 1 éve létezik, de már most sok ember kedvence lett. Az egész világon rohamosan nő a beauty box szolgáltatók száma, így itthon se maradhattunk ki belőle. Ezt használta ki a Pixibox, aki hazánk 1. beauty-box szolgáltatója lett. Kéthavonta jelentkezik, mindig limitált darabszámban kapható, egy meghatározott időszakon belül. 



De mi is az a pixi box?
A PIXIBOX egy csodás kis doboz, melynek pontos tartalma meglepetés. De mindig magas minőségű kozmetikumok teljes kiszerelésű termékeiből (1-2 db.), és mintáiból (4-6 db.) gondosan összeállított, kéthavonta megjelenő és kiadásonként változó tartalmú válogatás. Amit benne találhatsz: smink, arc-, test-, köröm-, hajápolás, parfüm termékek. Információs kártyát a termékekről, illetve egyedi akciókról, kedvezményekről szóló tájékoztatást.



Mennyibe kerül és hogyan lehet fizetni?
Ára 3.990,- Ft., mely a házhoz szállítás díját is magában foglalja. Személyesen, a kiszállító futárnál fizethetsz, a számlát pedig a csomagban találod majd.

Ha megrendeltem, mikor kapom meg?
PIXIBOX rendelésére, vásárlásra mindig egy meghatározott időtartam áll rendelkezésre, melyet a weboldalon és egyéb online kommunikációs csatornákon közlünk. Tehát, például augusztus 30-tól szeptember 15. éjfélig, vagy a készlet erejéig. A PIXIBOX rendeléseinek feldolgozása, kézbesítése ezt követően kezdődik meg és néhány napon belül megérkezik a szállítási címre. Erről folyamatos e-mail tájékoztatást nyújtunk vásárlóinknak. A vásárlást visszaigazoljuk, értesítést küldünk a szállítás várható időpontjáról, a futárcég elérhetőségeiről, tehát teljes körű információt kaphatsz a csomagod érkezéséről.

Honnan lehet tudni mi lesz a következő dobozban?
Egy ilyen csodaszép doboz csakis meglepetést rejthet, ami része a mókának. A kiküldésig nem árulhatjuk el, mit tartalmaz az aktuális a PIXIBOX. Reméljük kíváncsivá tettünk! Azt azonban elmondhatjuk, hogy a legjobb márkákkal dolgozunk, így csak magas minőségű termékeket kaphatsz. Nézd meg, tégy egy próbát.



Pár luxus márka, akinek a terméke megtalálható a box-ban:

  
 

Én már regisztráltam és várok arra, hogy mikor tudom megrendelni a pixiboxomat. Ha bővebb tájékoztatás szeretnél, keresd fel a weboldalát.



Ha tetszett a bejegyzés, facebookon is megtalálsz: https://www.facebook.com/MySweetesHeaven?ref=

MySweeteastHeaven

You Might Also Like

0 megjegyzés

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images