Alexander Wang x H&M

8:00

Amióta kikerültek az első képek Alexander Wang és H&M közös kollaborációjáról, mindenki erről beszél. A kollekció kapott hideget és meleget is egyaránt, hiszen elég megosztóra sikeredett. 



Október 16.-án a new york-i Armory on the Hudsonban láthatta elsőként a nagyközönség Alexander Wand és a H&M közös kollaborációját. A tervező egy sportos kollekciót szeretett volna létrehoz némi eleganciával. Az elképzelés az volt, hogy a tornatermeket megtöltő sportruházatot újragondolva beépíti a hétköznapi viseletbe. Tagadhatatlan, hogy ez sikerült, de az már kérdéses, mennyire ízlésesek a darabok. 


Ahogy elnézegettem a kifutón végigvonuló modelleket, első gondolatom az volt, hogy akár egy rohamosztag tagjai is lehetnének. A színhasználat is unalmas, pár színből épül fel az egész kollekció. A formák és szabásvonalak se az izgalomról árulkodnak.


Nem szeretek ilyet mondani, de nagyot csalódtam. Az biztos, hogy én nem fogok sorban állni ezekért a darabokért. Ha mégis valakinek felkeltette az érdeklődését, novembert 6.-án fog megjelenni a H&M polcain, nálunk pedig elsőként a Vörösmarty téri üzletben lesznek elérhetőek. 





Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi a véleményetek erről a kollekcióról?


You Might Also Like

0 megjegyzés

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images