Golden Globe, avagy a lenyűgöző ruhaköltemények eseménye

11:39

A Golden Globe egy luxuskivitelű díjátadó, ahol a hírességek mellett a ruháké a főszerep. A sztárok évről-évre csodálatos ruhakölteményekben vonulnak végig a vörös szőnyegen, bezsebelve a többiek irigykedő pillantását. Most megmutatom nektek a kedvenc darabjaimat.

Ez az az esemény, ahol mindenki próbálja megvillogtatni saját stílusát és egyéniségét. Sok emberből a legjobbat hozza ki, hiszen elég egy csodás ruha, haj, smink és máris királynőnek érezhetik magukat. Fotósok hada várja az díjátadóra érkezőket, ezért is fontos, hogy miben is jelennek meg a nagyközönség előtt. A képeken látható sztárok összeállításaiban keresve se találtam hibát.


Kate Beckinsale


Ez a csodás Elie Saab ruha remekül visszaadja Kate finom stílusát. Ha én is hivatalos lettem volna a díjátadóra, biztos, hogy hasonló választok. 


Emma Stone


Emma szettjéről áradozik az internet, amit nem is csodálok, hiszen a nadrágoknak is helye van egy ilyen eseményen. Nekem pont azért tetszik, mert egyszerű, laza de mégis nőies és formabontó. Csak így tovább Emma!

Sienna Miller


A képen látható Miu Miu darab is különleges számomra, hiszen az egyszerű szabásvonalat virágos díszekkel dobták fel, ami megadta a ruha jellegét. Hiába a mély dekoltázs, Sienne csodálatosan fest benne. 

Katie Holmes


Katie-ről régebben inkább a divatbakik végett lehetett sokat hallani, mintsem színészi alakításai miatt. Szerencsére az utóbbi időben kezd magához térni és némi stílust is elsajátított, amit ez a ruha választás is hűen tükröz. Ha így meg tovább, még stílusikon is lehet belőle.

Lupita Nyong'o


A színésznő mindig megtalálja a hozzá legjobban illő darabot, így eszembe se jutott, hogy ezúttal más lenne a helyzet. A lilás árnyalat remekül harmonizál sötét tónusú bőrével. Imádom, amikor színes ruhákat vesz fel, hiszen ez ad egy karaktert a személyiségének.

Keira Knightley


Eddig is kedveltem a színésznő visszafogott stílusát és örülök, hogy áldott állapotban is megmarad a kislányos bája, amit ez a Chanel ruha remekül visszaad.

Julianne Moore


Hát igen, a színésznő tudja mi az, ami jól áll neki. Rengeteg ember nincs vele tisztában, hogy a kor előrehaladtával nem vehetünk fel mindent, de Julianna nagyon jól tudja ezt és a gyakorlatban is remekül alkalmazza. Hiába a csillogó-villogó, tollas ruha, a szabásvonal az, ami elegánssá teszi. 

Emily Blunt


Emily ebben a ruhában úgy néz ki, mint egy ókori görög istennő. Ennél az összeállításnál is érvényesül a "kevesebb néha több" aranyszabály.

Helen Mirren


Kifinomult és elragadó, akár egy királynő. Még a dekoltásrész enyhe túldíszítettsége is passzol a színészhőhöz. A piros szín meg főleg.

Reese Witherspoon


Reese arca mindig is olyan volt számomra, akár egy angyalé, ebben a ruhában pedig még inkább emlékeztet rá. Már csak a szárnyak hiányoznak.


Nektek melyik volt a kedvencetek?


You Might Also Like

2 megjegyzés

  1. Nekem Emma szettje az abszolút favorit!

    VálaszTörlés
  2. Igen, én is imádom. De Kate szettje is nagyon tetszik ;)

    VálaszTörlés

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images