Buso - Szőrre Szőrme

10:55

Ez volt életem harmadik busójárása, amin részt vettem és már kötelező feltöltő programmá is nyílvánítottam. Ebben a cikkben kaptok egy kis ízelítőt, ha tehetitek, jövőre kóstoljatok bele ti is. 



Az alábbi outfitet inspirálja a mára már hungarikumnak számító busójárás. A vájt fülű busók értik a dolgukat, ha ágyú durrogatásról, kereplésről, kolompolásról, tüzijátékról, szirénáról vagy bármi másról legyen szó, amivel jó messzire lehet űzni a telet (vagy a törököket). Kezdve a Dunán való átkeléstől egészen a főtérig hatalmas bulit csapnak. Az ember csak ámul és bámul. Mindegyikük öltözete egyedi és különböző kiegészítőkkel turbózzák fel az amúgy sem hétköznapi viseletet. A hangulatról nem is beszélve. Az egyik nagy előnye, hogy mindenki része a rendezvénynek, erről a Busók is gondoskodnak.








Bunda/táska - családi örökség
Oversize pulcsi/ magassarkú - H&M
Leggings - Balatonlelle
Nyaklánc / Napszemüveg - EBay



Inspirációm alapjául az alábbi Busó Outfit szolgált. Az outfit elengedhetetlen kellékei a következőek: birkabőr, szőrével kifordítva és derekánál marhakötéllel vagy lánccal megkötve ilettve egyedi, fűzfából faragott maszk, birkabőr csukjával





MarhaKolomp /Kereplő/ Buzogány
Tarisznya
Fehér vászonnadrág színes gyapjúharisnyával
Bocskor/ Csizma
HáziPálinka


You Might Also Like

0 megjegyzés

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images