Back to 70's - Trapéznadrág másodvirágzása

10:00

Az idei tavaszi trend egyfajta visszatekintés a 70-es években, hiszen a modern hippi öltözködés stílusjegyei lesznek újra fellelhetőek, úgy, mint a kerek napszemüveg, virágos mintás ruhák és persze a trapéznadrág.


Minden kornak megvannak a sajátos stílusjegyei és ezek időről-időre visszatérnek. A 70-es évek egyik ironikussá vált darabja, a trapéznadrág újra teret hódít magának. A külföldi divatházak tavaszi-nyári kollekcióiban (Diane von Furstenberg, Derek Lam, Coach, Chanel) bőven láthatunk ilyen darabokat. Idén tavasszal a magas derekú fazon lesz a legmenőbb viselet.



Praktikus darab, hiszen több alaktípusnak jól áll. Nem csak magas lányok viselhetik, hanem azok a hölgyek is, akik szélesebb csípővel és erősebb combbal rendelkeznek, hiszen nyújtja a lábakat. Az ilyen típusú hölgyek a sötétebb színeket válasszák, ezzel is vékonyíthatnak magukon.




Figyeljünk arra is, hogy meglegyen az összhang a ruhadarabok között. Ha egyszínű nadrágot szeretnénk felvenni, akkor a felsőruházatunk lehet mintásabb vagy színesebb, ám ha a nadrág a hangsúlyosabb, akkor viszont érdemes egy egyszínű blúzt vagy pólót választanunk hozzá. A felső szabásvonalával is játszhatunk, hiszen remekük passzolnak hozzá az aszimmetrikus pólók, crop topok vagy a vállat szabadon hagyó felsők.



Karcsúsító ruhadarabnak is remek választás lehet, hiszen ha a pólónkat vagy a blúzunkat betűrjük a nadrágba, optikailag vékonyabbnak tűnhetünk. Persze, ez is sokkal jobban mutat egy magas derekú trapéznadrágnál, mint egy csípő fazonúnál, így érdemes a második variációt választani.




A trapéznadrágot a hétköznapokban is viselhetjük egy pólóval vagy kardigánnal, ha pedig blúzzal vagy blézerrel kombináljuk elegáns viseletet kapunk. Azt ne felejtsük el, hogy a legjobb, ha magassarkú cipőt húzunk hozzá, hiszen ez is nyújtja a testünket és nem mellesleg sokkal jobban mutat így az outfitünk. Rengeteg variáció áll a rendelkezésünkre, csak legyünk merészek és próbáljunk ki minél többet!






You Might Also Like

0 megjegyzés

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images