Leárazások - Miket vettem? #4

10:00

Már tudatosan kerülöm az olyan helyeket, ahol bármi ruhaneműt, cipőt vagy kiegészítőt tudnék venni de sajnos szombaton ezt nem sikerült megállni, bár így utólag nem is sajnálom. Megint elkapott a vásárlási mániám, de most olyan ajánlattal futottam szembe az F&F-ben, amire nem mondhattam nemet, ezt ti is meg fogjátok látni. 




Már kezdenek tönkremenni a H&M-es fürdőruháim, melyeket idén már le szerettem volna cserélni, így nagyon örültem, hogy az F&F-ben találtam pár szuper darabot. Mikor megláttam az árukat, majdnem elájultam, a legolcsóbb bugyi 650 Forint volt, a legdrágább felső pedig 1050 Forint. Nem volt kérdés, hogy mint a három szett jön velem haza. 



A kabátra körülbelül fél hónappal ezelőtt akadtam rá az Oktogon és Nyugati között lévő kis boltban. Sajnos a nevét mindig elfelejtem,de nagyon jó ruhák vannak ott és bőven áron alul. Nézzétek meg, mert akad hibás darab is. Egy hasonló árnyalatú kabátra már régóta fáj a fogam és ebben a boltban rá is akadtam erre a Bershka kabátra, melyet 5990 Forintért vettem. A cipőt névnapomra kaptam és nagyon praktikus és kényelmes darab, a tavaszi-nyári ruhatáram egyik alappillére lesz. Amúgy 3500 Forint a Cin Cin Amicaban.


Hát igen, még egy olyan darab, amire már régóta vágyott a pici szívem. Már egy magassarkút tavasz beszereztem ezüst színben, de szerettem volna egy szaladgálós cipőt is és lám, szombaton összetalálkoztam vele az F&F-ben. Mikor ránéztem a címkére, alig akartam hinni a szememnek, 1585 Forint volt. 



Ez a kettő gyönyörűség szintén F&F és szintén jó áras termék. Egy kék magassarkú szandit is szerettem volna magaménak tudni, így nagyon örültem, amikor megláttam őt. Megérthetitek, hogy 1490 Forintért nem hagyhattam ott ás muszáj volt vennem egyet sárgászöldben is. Öröm és boldogság azóta. 



Ez kétségtelenül a cipők hónapja volt, így a fehér rohangálós cipő mellé beszereztem egy különlegesebb darabot is. Egyszerűen elbűvölt, amikor rám kacsintott. Ezt a szerelmet szerintem nem is kell tovább magyaráznom és 4990 Forintért már a kosaramban is volt. Mellé még találtam a Zarában egy szuper kabátot, amit a képen is láthattok. Majdnem elájultam, mikor megláttam, hogy 23000 Forintról 5990 Forintra árazták le, így ő is jött velem haza.


You Might Also Like

9 megjegyzés

  1. Annyira jó dolgokat sikerül mindig vásárolnod - irigyellek is ezért rendesen! :) Az a fehér cipő <3 én is be szeretnék szerezni hasonlót közeljövőben! De a többi szerzeményed is csodás.
    Nálunk sajnos nincs F&F, pedig olyan szép dolgaik vannak, tudnék vásárolni náluk! :(

    VálaszTörlés
  2. Hát, mostanában tényleg mázlim van, de így nehéz megállni, hogy ne vásároljon az ember. A fehér cipőt imádom, nagyon kényelmes A Ferenciek Terén lévő Cin Cin Amicában vettem, szerintem nézd meg, mert sok fajta slipon volt fehérben. Az F&F meg az egyik kedvencem, mindig találok ott valamit. Lehet megyek még egy kör másik F&F-ben.

    VálaszTörlés
  3. Nagyon jó üzletet csináltál ezekkel a bikinikkel! A neon színek tuti idén is nagy divat lesz nyáron! :)

    VálaszTörlés
  4. Szuperek a szandálok és a bikinik, tök jó nyáriasak :-)

    VálaszTörlés
  5. Nagyon szép a Bershka kabi, én is egy hasonlót rendeltem Sheinside-ról, még nem érkezett meg!! Már úgy várom!
    A kacsintós cipő a kedvencem!! Már nekem is van, majd nemsokára meglátod! Eszter

    VálaszTörlés
  6. Örülök lányok, hogy tetszik. Szerintem ha még most elmentek az F&F-be, tuti szuper dolgokat találtok. Eszter a cipőről ha lesz outfit kép, mutas meg mert kíváncsi vagyok, te mivel kombinálod. ;)

    VálaszTörlés
  7. Én már pár éve elkötelezett híve vagyok az F&F termékeknek, egyre színesebbek és szebbek. A bikinik nagyon tetszenek és a Bershka kabát is csodás. Nagyon jó dolgokat zsebeltél be!

    VálaszTörlés
  8. Én is szívesen vásárolok ott, mert mindig találok valami jót. A fél karomat odaadnám, ha ők szponzorálnának engem! :)

    VálaszTörlés
  9. Névtelen3/29/2015

    Szia!
    A bershka kabiból szerinted van még?
    a bolt hol található?
    köszi

    VálaszTörlés

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images