Melyik évszaktípusba tartozol? - Ősz

10:00

Előző részben a nyár típusú hölgyek általános jellemzőit gyűjtöttem össze nektek, ebben a cikkben pedig az ősz típussal folytatjuk a sort. Az ősz is igen színes évszak, főként a földszínek dominálnak ilyenkor, így az évszaktípusba tartozók számára is a meleg árnyalatok az előnyösek. 


Bőr
Az ősz típusú hölgyek bőre általában meleg tónusú, sokszor sárgás-barackos árnyalatban pompázik. A tavasz hölgyek üde, barackos árnylatú orcájánál dominánsabb az arcszínűk. Gyakoriak a szeplők is, a nagyja pedig hasonlít az őszi tájra, hiszen sárgás, barnás színűek. 



Haj
Az évszaktípusba tartozók nagyjának a hajszíne is meleg árnyalatú, főként barna, de sötétszőkék se ritkák. A természetes vörösek is ebbe a csoportba tartoznak,  hajszínük a répától a rézvörösön át több árnyalatban pompázik. Mindig is irigy voltam rájuk, hiszen a természetes vörös hajszínnel rendelkezők nagyon karakteresek és kirínak a tömegből, melyre legyenek büszkék. 



Szem
Változatos és feltűnő árnyalatokkal rendelkeznek, hiszen az acélkéken át olívzöldig vagy akár erőteljes sötétbarnáig minden szín lehetséges, gyakran szivárványhártyájukat aranyszínű sugarak szövik át. Itt  is abszolút a meleg tónusok dominálnak.


Színeik
Mint az eddigiekben, itt is a földszínek előnyt élveznek, bár így is elég sok árnyalat jól áll az ősz típusú hölgyeknek. Bátran kombinálják a barnát, sárgát, narancssárgát, zöldet és bézs darabokat. Ha igazán dögös hatást szeretnének elérni, vegyenek fel bordó ruhákat és így magukra vonzzák a tekinteteket.



You Might Also Like

0 megjegyzés

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images