Tavaszi trend előrejelzés

10:00

Idén tavasszal minden a színekről és formáról fog szólni, legyünk merészek és bevállalósak. A retro holmik szerelmesei örülhetnek, hiszen néhány régi darab is visszatér a ruhásszekrényünkbe, de a letisztult stílus szerelmesei is találnak kedvükre valót. 


Fehér alapon fehér 

A fehér szín a tavasz nagy slágere, még a legnagyobb divatházak kifutóin is talpig fehérben vonultak végig a modellek. Nyugodtan halmozzuk egymásra az egyszínű ruháinkat. Ha egy kicsit fel szeretnénk dobni az összképet, akkor érdemes inkább a szabásvonalakra és az anyagokra odafigyelni, akár több anyagot is kombinálhatunk egymással. Igaz, nem éppen a legpraktikusabb viselet, hiszen hamar koszolódik, de higgyétek el, még ennek ellenére is megéri talpig fehérbe öltözni!



Színt színnel

A hippi korszak nem csak a szabásvonalakban köszönt vissza, hanem a formák és printek világában is. A túldíszítettség, merész és harsány színek, formák az idei tavasz elengedhetetlen részei. Lépd át a határokat és kombináld a narancsságra-fehér kockás nadrágodat egy kék felsővel, majd pedig zsebeld be az emberek elismerő pillantásait a merészségedért!



Maszkulin vonalak

A 70-es évekből visszanyúló maszkulin vonal idén is visszatér a divat palettára. Nadrágkosztümök, tweet zakók, ingek lepik el a fast fashion boltok üzleteit. Már az előbb említettem, hogy ez az év a merészségé, így aki feszegetni szeretné a határait, az öltözzön „férfias” ruhákba.



Flower Power

A virágos ruhák soha nem mennek ki a divatból. Idén a bohém hippi stílus részeként jelennek meg jó néhány ruhadarabon. Válasszunk magunknak egy virágos leplet vagy kaftánt, mellyel laza viseletet kölcsönözhetünk magunknak. Egy kerek szemüveggel spékeljük meg az outfitünket, így akár igazi hippi királynők is lehetünk.



A trapéznadrág újra hódít 

A 70-es évek egyik ikonikus darabja, a trapéznadrág idén tavasszal újra teret hódít magának. Praktikus viselet, hiszen több alaktípusnak is jól állhat. Tévhit, hogy csak a magas nők hordhatják! Azok a hölgyek is viselhetik, akik szélesebb csípővel és erősebb combbal rendelkeznek, hiszen a nadrág szára optikailag meghosszabbítja a lábakat. Akár a szürke hétköznapokat is fel lehet dobni egy-egy színesebb darabbal, de jól kombinálható még pulóverrel, blúzzal, mintás pólóval vagy akár blézerrel. Ne felejtsünk el a trapéznadrágunkhoz magas sarkú cipőt felvenni, hiszen ezzel is nyújthatunk a lábunkon!



You Might Also Like

3 megjegyzés

  1. A nagyon színes darabok és a trapéznadrág nálam örök tiltólistás marad. :)

    VálaszTörlés
  2. Nekem a fehér cuccok és a trapéznadrágok lesznek idén a kedvenc trendjeim. Ez a nadrágtípus végre nekem is jól áll, de a 70-es éveket amúgy is imádom :-)

    VálaszTörlés
  3. Én imádom a színeket, ahogy közeledünk a tavasz és csapadékmentes idő felé, egyre több színes ruhát veszek fel. Sőt, a hajkrétáimnak köszönhetően már a hajam is a szivárvány színeiben fog pompázni. A trapéznacit csak azért nem hordok, mert szerintem nekem nem áll jól. Amúgy én is oda vagyok a 70-es évek hippi korszakáért, ebben az évben sokszor fogok eszerint öltözni (főleg a fesztiválszezonban).

    VálaszTörlés

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images