A No Border első szülinapján jártam

10:00

Az előző cikkeimben már olvashattatok a szombati napomról, mely teljesen be volt táblázva. A fotózás és a Toni&Guy Fashion Week után hivatalos voltam még egy eseményre, a No Border Fodrászat és Design Shop első szülinapára.


Sajnos késve érkeztünk meg, hiszen csak háromnegyed 6-kor sikerült elindulni a Fashion Weekről, és így majdnem fél órás csúszásba voltunk. Gyorsan berohantunk és leültünk egy-egy székre. Nagy szerencsénkre az esemény nemrégen kezdődött el. Mivel a Fodrász Szalon helyt ad magyar tervezők darabjainak, így az általuk készített termékekből láthattunk egy divatbemutatót.




Szerintem remek kezdeményezés, hogy egy üzlet nem csak egy területre koncentrál, hanem több szolgáltatással is bővíti a palettáját. A hazai divatipari cikkek már kezdenek megjelenni a mindennapi öltözködésben, így azok az emberek is - akik nem a divatiparban tevékenykednek - sokkal jobban felfigyelnek rá. Ha bemész megcsináltatni a hajadat vagy a sminkedet egy szalonba, nagy eséllyel vásárolsz is valamit magadnak, hiszen valljuk be, nők vagyunk és nehezen állunk ellen a ruhák, kiegészítők hívó szavának.




A No Border-ben megtalálhatóak ruha, ékszer és táskatervezők termékei is. A divattervezők közül az Antré, Timarcs és az MZF kreációit szerezhetitek be. Az Antré és az MZF márka természetes anyagokkal dolgozik, Timarcs pedig elasztikus viszkózzal, ami voltaképp természetes alapanyagú, de ipari eljárással állítják elő. Legfőképpen fenyőgyantából készítik, és hasonló tulajdonságokkal rendelkezik mint a pamut. Mind a három márka sportos a vonalon marad, ám az Antré és Timarcs nőies irányába is nyit.



Az ékszertervezők már többen vannak, hiszen az üzletben fellelhetőek az Artdrops egyedi tervezésű üvegékszerei, Handrea minőségi fából készült, limitált darabszámú csodái, Lapetra változatos alapanyagokból előállított fülbevalói, nyakláncai és persze Wiega Jewel drót felhasználásával megálmodott több dimenziós kiegészítői is.




Nem szabad elmennünk további két márka mellett sem, az egyik a Nebouxii, mely egyedi mintájú design zoknikat készít a másik pedig a Cimbi, táskái és kiegészítői környezet barátak, hiszen 97%-ban újrahasznosított anyagokból készülnek. Főleg reklám hálókat- és molinókat, bicikligumi belsőket és biztonsági öveket használnak fel termékeikhez.



Az esemény zárása képpen tombola sorsolás volt. Mindenki aki eljött, bedobhatta a nevét a kis dobozba, melyből később kihúzták a szerencsések nevét. A tombolához a tervezők felajánlották fel a termékek. Az én nevemet - szokás szerint - már a második körben kihúzták. Nagyon örültem, hiszen ki ne szeretne nyerni egy kis apróságot. Otthon kibontottam a csomagomat és Handrea egyedi készítésű nyaklánca volt benne. Mostanában imádom a kék színeket, így nagyon örültem, hogy ezt rejtette a kis No Border-es zacskóm. A nyereményem mellé még kaptunk egy másik csomagot, melyben szintén egy ékszer lapult illetve egy kreatinos tégely. Mivel száraz a haja, így nagy hasznát fogom venni. Köszönöm szépen még egyszer a meghívást a No Border teljes csapatának, remekül éreztem magamat ebben a családias környezetben. 





You Might Also Like

0 megjegyzés

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images