Statement fülbevalók - Nyakláncok után szabadon

10:00

A monumentális dolgok virágkorukat élik, hiszen nem csak egyre nagyobb épületeket terveznek az emberek, hanem a divatban is egyre nagyobb nyakláncokat, fülbevalókat és egyéb kiegészítőket vesznek fel. Régebben talán még különleges alkalmakra jutottak ezek a csecsebecsék, ám manapság már hétköznapjaink szerves részei lettek.


A statement nyakláncok mellett mára már a fülbevalók is helyet kaptak a divat palettán, a fast fashion boltok széles választékkal várják a vásárlókat. Ne felejtsük el, hogy a kevesebb néha több, nem érdemes túl sok monumentális ékszert egyszerre magunkra pakolni, inkább koncentráljunk egy területre. A nagyobb fülbevalók elég hangsúlyosak, így lehetőleg ne vegyünk fel mellé nyakláncot és a csuklón lévő ékszerekkel is vigyázzunk. 

ITT találod


A szürke hétköznapjainkat is remekül fel tudják dobni, egy egyszerű pólóval, farmerrel és balett vagy sportcipővel szuper divatos viselet lehet. Nekem a személyes kedvenceim a színesebb darabok, hiszen ezek még jobb kedvre derítik az embert. Figyeljünk rá, hogy a fülbevaló színe ne nagyon üssön el a többi kiegészítőnk színétől, tehát ha a fülbevalónkban több az arany, akkor érdemes a többi kiegészítőnek is arany színűnek lennie.

ITT találod

Ha egy különleges eseményre megyünk, akkor a ruhánk szintén legyen egyszínű, inkább a szabásvonalával variáljunk egy kicsit, meg kell lennie a harmóniának, hogy szép esztétikus legyen az összkép. Itt is jobban preferáljuk a színes darabokat, egy egyszerű fekete ruhát remekül fel tud dobni. Ha mégis a klasszikus arany vagy ezüst daraboknál maradunk, akkor érdemesebb különlegesebb formájú ékszert választani, mely látványosabb.

ITT találod


Mostanában nagyon tetszenek az Ear Cuffok, teljesen oda vagyok értük, így a következő kiszemeltjeim ezek a darabok. Minden alaklomra remek választások, legyen az egy koktél ruhás megjelenés vagy csak egy sima felső egy loaferrel párosítva. Itt is inkább a köves darabok azok, melyek idén divatosak lesznek. 

ITT találod

You Might Also Like

0 megjegyzés

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images