Esküvőszezon - Mit viselnek a koszorúslányok?

10:59

Már május végével elérkezett az esküvőszezon, ami a boldogságon és szerelmen kívül mi másról is szólna, mint a csinos outfitekről. A menyasszonyok majdnem egy évig készülődnek, hiszen a legjobb formájukat akarják hozni. Gondosan kiválasztják a ruhát, sminkeket és hajat próbálnak, hogy a Nagy Napon minden tökéletes legyen. De mi van a koszorúslányokkal?



Nekik már nehezebb dolguk van, hiszen nem egyszerű szép és elegáns koszorúslány ruhát találni, arról nem is beszélve, hogy elégé megterheli a pénztárcánkat. Szerencsére a fast fashion boltok kínálata is lehetővé teszi, hogy ráleljünk a legjobb ruhára. Az idei tél egyik alapszíne a méregzöld volt, ám ezt a színt nem csak a hűvösebb hónapokban lehet viselni, nyáron is megállja a helyét. Ez az a szín, ami remekül passzol a szőke, barna, fekete vagy akár a vörös hajú lányokhoz is.


/ Ruha: Mango 13995 Forint / Cipő: Mango 9995 Forint / Napszemüveg: Mango 5595 Forint / Táska: Mango 11995 Forint / Nyaklánc: Chill Earrings


A csipke mindig is az elegancia hírnöke volt, így egy esküvőre is az egyik legjobb választás. Manapság már minden színben megtalálható a boltok polcain. A pasztell árnyalatúak hódítanak az utóbbi időben, a képen látható pasztell sárga csoda pedig kiemelkedik a többi közül, hiszen egyszerű de nagyszerű. Viselhetjük egy magas sarkú szandállal de akár balett cipőt is húzhatunk hozzá. Ékszerek terén inkább maradjunk visszafogottak, ez a ruha eléggé hangsúlyos.


/ Cipő: H&M 9990 Forint / Táska: Mango 11995 Forint / Napszemüveg: Mango 5595 Forint /



A maxi ruhák már évek óta a nyári divat egyik elengedhetetlen darabjai. Az a jó bennük, hogy tökéletes választások egy szürke hétköznapra vagy akár egy elegáns eseményre is. Az esküvőszezonban is remekül felhasználhatóak, ha jól kombináljuk őket. Egy elegáns magas sarkúval, kis táskával, nyaklánccal kiegészítve megakad rajtunk a násznép szeme. Egy a bökkenő, hogy az alacsony lányoknak nem ajánlott a viselése.



/ Ruha: H&M 9990 Forint / Nyaklánc: Chill Earrings / Cipő: Zara 17990 Forint / Táska: Zara 9990 Forint / Napszemüveg: 6995 Forint /


A pasztell kék színű ruhákból van idén a legtöbb a hazai fast fashion piacon, így könnyen találunk magunknak valót. A kivágott darabokkal járunk a legjobban, hiszen ezek remekül szellőznek és hihetetlenül szexik. Ha egyszínű az anyaga, akkor a kiegészítők terén lehetünk bevállalósabbak. Például dobjuk fel egy statement nyaklánccal és egy több színben pompázó magas sarkú cipővel.


/ Ruha: H&M 9990 Forint / Cipő: Zara 14995 Forint / Táska: Zara 9995 Forint / Napszemüveg: Mango 6995 Forint / Nyaklánc: Chill Earrings /



You Might Also Like

0 megjegyzés

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images