Ezeket szerezd be a fesztiválszezonra!

10:00

Már lassan a nyakunkban van a fesztiválszezon. Ideje elkezdeni felkészülni rá, hogy mindent beszerezzünk, ami egy tökéletes outfithez kell. A fesztivál divat minden évben változik, de vannak örök darabok, melyekkel nem lőhetünk mellé. És, hogy mik ezek?


Színes haj

Pár éve kezdenek visszagyűrűzni a fesztivál divatba a színes hajak. Itthon már elvétve lehet látni a szivárvány színeiben pompázó hajú hölgyeket, ám ez még csak a bátra kiváltsága. Ha csak egy-egy alkalommal szeretnéd kipróbálni, akkor erre a fesztivál szezon a legjobb választás. Már itthon is jó néhány bolt kínálatában megtalálhatod a különböző árnyalatú hajkrétákat, amivel egyszerűen befestheted a hajadat. Nincs más dolgod, mint bevizezni a hajadat, bedörzsölni a krétát majd megszárítani, formázni és már kész is. Hát nem szuper?



Crop top

A meleg és napos időn kívül abból is észre lehet venni a nyár közeledtét, hogy az utcákat elöntik a crop topokba búj lányok. Évről-évre több és több ember viseli ezeket a darabokat, a boltok választéka pedig lépést tart a megnövekedett igénnyel. Én is nsagyon szeretem, remekül kombinálhatóak rövidnacival, szoknyával de akár egy elegánsabb A-vonalú nadrággal is. A fesztiválszezon egyik alap darabja, hiszen egy nagy kalappal, kerek szemüveggel, gumicsizmával kiegészítve igazi parti királynők lehettek.



Kerek napszemüveg

Janis Joplin és John Lennon óta menő a kerek szemüveg. Volt idő, mikor kezdtek eltűnni de pár éve újra visszaszerezte méltó helyét a divat palettán és azóta is fényesen ragyog. Ha teheted, színes lencsés napszemüveget válassz, hiszen ezek passzolnak a legjobban a fesztiválok vidám hangulatához.



Aranytetoválás

Külföldön már évek óta nagy sláger az arany tetoválás, ám hazánkban még csak idén kezd elterjedni. A legjobb benne, hogy ékszer helyett is fel lehet tenni, hiszen remekül díszíthetjük vele a testünk különböző pontjait (és nem kell félnünk, hogy fesztiválozás közben elhagyjuk). A másik nagy előnye, hogy nem csak egy este tudjuk őket viselni, akár egy hétig is fent marad és vízálló, ez pedig azt jelenti, hogy akár egy hetes fesztivált is simán kibír. Ha kedvet kaptatok hozzá, a Goldskin Hungary-nél be lehet szerezni őket!



Virágkoszorú

A színes haj mellett a másik elengedhetetlen fesztivál kellék a virágkoszorú. Ezzel igazi partizó tavasztündérek lehetünk. Minél nagyobb, színesebb és látványosabb, annál jobb. Egy fesztivál lényege, hogy kitűnj a tömegből és egy ilyen fejdísszel garantáltan ki fogsz. A legjobb benne pedig az, hogy saját magad is elkészítheted, nem kell más hozzá, mint művirág, hajpánt, ragasztópisztoly és kreativitás.



You Might Also Like

0 megjegyzés

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images