6 elengedhetetlen nyári darab haza tervezőktől

10:00

Már biztos ti is tudjátok, hogy mennyire preferálom a hazai divattervezők alkotásait és szeretném őket még jobban előtérbe helyezni ezért is készítem velük az interjúkat, illetve ezért is szól egyre több cikk a magyar termékekeiről. Ebben a cikkben az 5 kedvenc nyári darabomat gyűjtöttem össze nektek.


Az ANTRÉ márka arról híres, hogy természetes anyagokból készülnek a ruhái, amit nagyon fontosnak tartok a mai világban. Néha azt érzem, hogy vissza kell térnünk a természethez, az ANTRÉ pedig pont ezt az érzést adja vissza nekünk. Az egyik kedveltebb kiegészítőm tőlük a képen látható fülbevaló, mely erősen kötődik a geometriához. A geometrikus minta használat szintén a márka egyik esszenciája. 


Mostanában eluralkodott rajtam a bőr mánia, így a bőrből készült kiegészítőket vizslatom mindenhol. A legújabb szerelmem a képen látható darab, mely AGNESKOVACS Leather Design márkához kötődik. A formája fogott meg egyből, hiszen idén nyáron népszerűek a hátizsákok, ám ebben megvan az a bizonyos plusz.


A napszemüvegek terén is újítottak a magyar tervezők, hiszen már nem műanyagot és fémet használnak az elkészítésük során, hanem sokkal inkább természetes anyagokat, mint például fát. Ezek a darabok sokkal egyedibbek, emellett pedig remekül kombinálhatóak. A Rozi Handcrafted Sunglasses márka tárháza igen nagy, érdemes hát tőlük választani egy csodát maguknak.


Az overálok a nyári időszak egyik elengedhetetlen darabjai. Azért is tartom őket jónak, mert a munkában és az esti buliban is remekül megállják a helyüket. Az egyik kedvenc darabom ez a Pakamé overál, ami a letisztultsága miatt fogott meg igazán. Egyszerűen csodálatos.


Kedvelem az egyszerű és letisztult darabokat, így a The Naan Design fülbevalóiért egyenesen oda vagyok. A legjobb bennük, hogy mivel szuper egyszerűek, így bármilyen kontextusban elhelyezhetőek. Egy színes, nyári ruhával is remekül mutatnak, de egy fehér alap darabbal is.


A Soie Essentielle kiegészítői azért is remekek, mert színesek és vidámak, igazi nyári hangulatot adnak az embernek. A színes darabok mellett a fekete-fehér, elegánsabb stílusú kiegészítők is megtalálhatóak a márka palettáján, melyeket ünnepélyes alkalomra tudok leginkább elképzelni.




You Might Also Like

0 megjegyzés

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images