Első randi - Outfit tippek

15:11

Az első randi nagyon fontos egy lány életében, így szeretünk alaposan felkészülni rá. Órákig sminkeljük magunkat, beszárítjuk a hajunkat, amint ezzel is elkészültünk, utána jön a dolog legnehezebb része, el kell döntenünk, hogy miben menjünk. 


Én mindig nagy ruha dilemmában vagyok, hiszen nem könnyű olyat választani, ami szexi, de mégsem túl kihívó és még az alakunkat is kiemeli. Ruha választás előtt sokat számít, ha tudjuk, hol fogunk randizni. Elég furán nézne ki, ha mondjuk elvinnének minket hegyet mászni és mi kis estélyiben indulnánk útnak. 

/ Felső: Mango 7995 Forint / Nadrág: H&M 5990 Forint / Fejpánt: H&M 3490 Forint /
 / Táska: H&M 2990 Forint / Cipő: Zara 15995 Forint

Ha egy igazi parti őrült srác hív randira, aki egy koncerten tud kibontakozni, akkor neked is egy kicsit vadabb szerelés ajánlott. Én nyáron kedvelem a lyukas topokat, melyek egy nyárin napon és persze estén is jól jönnek. Ha igazi rock lady szeretnél lenni, akkor válassz bokacsizmát, a fejünkre pedig tehetünk valami jópofa kendőt vagy egy virágos fejdíszt.

/ Nadrág: Zara 9995 Forint / Póló: Mango 3595 Forint / Cipő: H&M 6990 Forint / Táska: H&M 3490 Forint /

Ha a kiszemelt fiú sportos programot tervez, akkor érdemes nekünk is ahhoz illő öltözékben megjelenni. A legjobb és legkényelmesebb választás egy szaggatott nadrág, valami laza felső és sport cipő. Nagyon kedvelem a slip onokat, egész nap elvagyok bennük és szerintem egy-egy hangsúlyosabb, színesebb, mintásabb darab feldobja az egész outfitünket. 

/ Ruha H&M 8990 Forint / Táska: Zara 17995 Forint / Cipő: 7995 Forint / Fülbevaló: H&M 1790 Forint /

Ha romantikus estére vagyunk hivatalosak, ahol valószínűleg egy kellemes vacsora, hajókázás vagy sétálás lesz a program, akkor érdemes elegáns ruhát felvenni. Nyáron a mini ruhák a legjobb választások, de arra figyeljünk, hogy olyan melltartóval viseljük, ami pánt nélküli. Nem esztétikus látvány, amikor kilóg a ruhából a melltartó pántja. Ha módunkban áll, a ruhánkhoz kapjunk fel egy magas sarkút, hiszen ez optikailag nyújtja a lábunkat, még magasabbnak és szexibbnek fogunk tűnni benne. 



You Might Also Like

0 megjegyzés

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images