Ezek lesznek az őszi divat színei!

15:18

Nehéz elfogadni, hogy a nyári meleg hónapoknak lassan vége szakad, hiszen már nyakunkban van az ősz. Szerintem minden hónapnak megvan a szépsége, így az ősznek is, mégpedig a színvilág, melyet ilyenkor felölt a természet. Nagyon inspiráló. A cikkből pedig kiderül, hogy milyen színeket hordj idén. 


Metálos árnyalatok 

Ahogy közeledünk a hideg téli időszak felé, a fémes hatású ruhák és kiegészítők kerülnek majd előtérbe. Inkább kiegészítőkben gondolkozz, egy metálos cipő vagy táska remekül feldobja az outfited. 


Avar színek 

Az avar színek az ősz örökös társai, hiszen a természet csodás színvilága ihlette. A bronzos és rozsdás árnyalatok azok, melyekre idén jobban számíthatunk a boltok polcain. Kombináld őket bátran egymással, csak jó sülhet ki belőle. 


Marsala 

A 2015-ös divat egyik meghatározó színének választották a Marsala színt, mely leginkább a bíborra hajaz. Szuperül mutat önmagában is, de még jobb ha bézs árnyalattal kevered. Mivel sötét színről van szó, így óvakodj tőle, hogy feketével kombináld. 


Narancssárga 

A narancssárga nyáron is kedvelt szín, télen pedig remekül felvidítja az embert a szürke hétköznapokon. Kombináld más élénk színnel, például lilával vagy kékkel, így még jobban ki fogsz tűnni a tömegből. 


Fekete-fehér 

A fekete és a fehér soha nem megy ki a divatból, igazi minimalista stílust tudsz ezzel a két színnel összehozni, ha vegyíted őket, de külön-külön is megállják a helyüket. Öltözz talpig fehérbe és úgy fogsz kinézni, mint egy hó királynő.




You Might Also Like

0 megjegyzés

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images