Ünnepeld az Augusztus 20.-át designer termékekben!

10:00

Szerintem minden csaj nevében mondhatom, hogy várjuk az augusztus 20.-át. Vannak, akik az esemény komolysága miatt szeretik és vannak azok, akik azért, mert ilyenkor tartják a legjobb bulikat mindenhol. Személy szerint inkább azokhoz tartozok, akik a hatalmas partira készülnek és ha már a buliról beszélünk, akkor ejtenünk kell néhány szót az outfitünkről is. 

Ha egy vad eseményen szeretnéd megünnepelni a 20.-át, akkor valami szexi ruhát húzz magadra. Arra azért vigyázz, hogy ne lógjon ki itt-ott az, aminek nem kellene. A deréknál kivágott ruha remekül megmutatja az alakodat, de mégsem kihívó. 

/ Ruha: Wildpastel / Táska: NUEN / Ékszerek: Dorivisy / Cipő: Rekavago / 


Ha azt tervezted, hogy Budapesten élőben nézed meg a tűzijátékot, akkor érdemes valami kényelmes ruhát felvenni. Egy rövid nadrág, egy szuper top és egy kényelmes cipő jó választás lehet. Idén nyáron újra felkerült a divat palettára a hátizsák, érdemes magaddal vinni egy szuper darabot, hiszen praktikus és sok minden elfér benne. Kiegészítőnek pedig feldobhatsz a fejedre egy hajpántot. 

/ Top: Bridget&Olivia / Cipő: TOMS / Nadrág: Oh My Deer / Fejdísz: Karman / Táska: DVA 


Ha egy elegáns helyen töltöd az ünnepet, akkor nem árt odafigyelni, miben is mész. Én mindig is a letisztult stílus híve voltam, így egy egyszerű felső és alsó remek kombináció lehet. Ha szeretnéd, akkor variálj az anyagokkal, az még izgalmasabbá tesz egy összeállítást. 

/ Ékszer: NISE' Design / Táska: Annamaria Pap / Felső, nadrág: Pakamé / Cipő: Rekavago


You Might Also Like

0 megjegyzés

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images