Ezt húzd fel! - 2015 őszi cipő divat

10:30

Gyorsan elért minket is a hidegfront, így elő kell kapni a gardróbunk aljában pihenő csizmáinkat. Ne féljetek csajok, nem kell lecserélni az előző évi teljes cipő kollekciónkat, ám van pár újdonság, amit érdemes beszerezni, ha divatosak szeretnénk lenni.

Chelsea csizma 

Chelsea csizma a viktoriánus korban, mégpedig a 19. század második felében terjedt el. Eredetileg az urak lovaglócipőjének tervezték, ám most mégis visszatért a divatba. Praktikus egy viselet, hiszen a két oldalt elhelyezkedő gumibetét által könnyen bele tudjuk bújtatni a lábunkat, ami lássuk be, a reggeli rohanásban jól jön.

/ Bordó: H&M 9990 Forint / Barna: H&M 9990 Forint / Zara 14995 Forint /

Térd felett végződő csizma

Kedvelem ezt a fazont, bár sajnálatomra a magas hölgyeknek előnyösebb, mint alacsony társaimnak. Érdemes mindenképpen vastagabb sarokkal rendelkező darabot választani, mely téli csúszós útakon is stabilabb, mint tűsarkú társaik.  

/ Narancssárga: Zara 22995 Forint / Szürke: H&M 12990 Forint / Barna H&M 12990 Forint /

Állatminta 

Az állatminta a szezon nagy visszatérője. Érdemes ezt a mintát inkább a kiegészítőkre korlátozni és egyszerűbb fazonú ruhával viselni, hiszem elég meghatározó és erős darabokról van szó. Nekem az egyik személyes kedvencem a kígyó mintájú cipők, lapul is egy a szerkényemben és csak a megfelelő alkalomra vár, hogy feldobjam vele az egyik outfitemet. 

/ Szürke kígyómintás: H&M 14990 Forint / Barna kígyómintás: H&M 9990 Forint / Leopárd mintás: H&M 8990 Forint

Rojtos 

A cipők terén is folytatódik a 70-es évek divatja, ezek pedig nem mások, mint a rojtok. Nekem a rojtos dolgokról mindig az indiánok jutnak eszembe, bár az is igazi, hogy ők csupán mokaszin formájában használták a cipőket. A modern európai ember más etnikum csodás ötleteit megalkotva integrálta a divatba is ezeket az elemeket. Éljenek a rojtok!

Fehér: Zara 34990 Forint / Bézs: Zara 22990 Forint / Fekete: Zara 22990 Forint / 


You Might Also Like

0 megjegyzés

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images