Ezek lesznek a legtrendibb őszi-téli kabátok!

10:34

Akár elfogadjuk a tényt, akár nem, már javában tombol az őszi idő. Az előző cikkekben már megnéztük, milyen színek jellemzőek erre az évszakra, a cipő divatot is alaposan szemügyre vettük, sőt, még a legmenőbb hazai kiegészítőkben is adtunk egy kis segítséget, most pedig a kabátok színes világába kalauzolunk el téged.

Pelerinek

A pelerin az ősz egyik elengedhetetlen darabja. Azon túl, hogy szuper nőies, remekül kombinálható. Csak öltözzünk alá, hiszen nem éppen a legmelegebb választás, inkább addig viseljük, míg jobb az idő. Ha nagyon ragaszkodunk hozzá, akkor egy vastag pulcsival még viselhető.

1. H&M 9990 Forint 2. Zara 25995 Forint 3. H&M 29990 Forint

Színes szőrmék

Amint hidegebbre fordul az idő, a szőrmék előkerülnek a szekrényünkből. Én személy szerint imádom őket, a gardróbomban egymás után sorakoznak a szebbnél szebb darabok. Az egyik nagy tervem, hogy a szivárvány minden színében beszerezzem őket, amit az idei ősz-téli kabátdivat támogat, hiszen a színes bundáké a szezon. Ha elég bátor vagy, keress olyat, ami több árnyalatból tevődik össze! Ezeket viszont érdemes egyszerű szettel viselni, hiszen elég hangsúlyosak.
1. H&M 29990 Forint 2. Zara 25995 Forint 3. F&F 14990 Forint

Gyapjúkabátok

Nagyon szépek tudnak lenni a gyapjúkabátok, a téli hidegben pedig jó hasznát is vesszük a meleg daraboknak. Kedvenceim a karcsúsító kabátok, melyek derék részénél egy öv található. Ehhez a fajtához elegánsabb outfitet tudok elképzelni, a magassarkú csizma és szoknya kombinálásával exkluzív összhatást érhetünk el.

1. Zara 25995 Forint 2. H&M 17990 Forint 3. Zara 25995 Forint

Mellények

Régebben imádtam a mellényeket, volt egy ezer éves lila, amit minden nap viseltem, aztán valahogy egyik napról a másikra elhagytam őket. Jó hírem van csajok, idén minden idők legjobb mellényeit láthatjuk a fast fashion boltok polcain. A személyes kedvenceim a hosszabb típusok, még ezek alá is simán fel lehet venni egy bőrdzsekit és máris nem fázik az ember.

1. Zara 14995 Forint  2. Zara 17995 Forint  3. H&M 9990 Forint



You Might Also Like

0 megjegyzés

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images