Fülöp Judit - Sminkmester

14:02

A blog facebook oldalán pár hete egy fotózást lehetett nyerni a blog 2. szülinapja kapcsán. A nyertesnek Fülöp Judit, sminkmester fogja elkészíteni a sminket, így ebben a cikkben megismerhetitek azt a márkát, mellyel dolgozik, illetve smink stúdiójába is bepillantást nyerhettek. A nyertes frizuráját pedig a ghd profi fodrászai formázzák meg (a cikket ITT olvashatjátok).

A szépségápolásról
A szépségápolásról soha nem eshet túl sok szó. Folyamatosan újabb és újabb nemzetközi irányzatok jellemzik, tízévente megfordul önmaga körül, hogy aztán a darabokból újra megalkossa önmagát, teljesen vagy csak részben új irányt mutatva a követőinek. Nincs könnyű dolgunk, ha mindezt követni szeretnénk. Tehát válasszuk ki a számunkra szimpatikus elemeket az aktuális trendből és igazítsuk a saját stílusunkhoz. Ha elbizonytalanodtunk, akkor bátran kérjünk segítséget, a legjobb, ha nem barátnőnk elfogult véleményére hallgatunk, hanem sminkest kérdezünk meg a dolgok nyitjáról, például az E-makeup-nál.


A sminkstúdió és a stílus
Az ellenállhatatlan fekete, szürke és fehér színkombináció a finom ízléssel párosítva, egyszerű, letisztult és elegáns, ahol az apró részletekre is figyelnek. Kihagyhatatlan, hogy bele-bele ne nézegessünk vagy kipróbáljunk egy-egy szemhéjpúder árnyalatot vagy pirosítót, az erre a célra kikészített üvegtálkák sokasága közül. Egyedül itt kaphatóak az angol Lily Lolo sminkmárka termékei.

A kihagyhatatlan Lily Lolo
Már a márka neve is egy történetet mesél el önmagában, hiszen a termékek megalkotója, Vikki Khan, két lánytestvéréről Lisáról (Lily) és Lorraine-ről (Lolo) nevezte el ezt a csodás smink és színkavalkádot, mely a kiváló minőség mellett még elegáns csomagolással is kacérkodik.Az már csak természetes, hogy a kozmetikumok nem tartalmaznak parabéneket, szintetikus illatanyagokat és színezékeket, illetve plusz pont, hogy állatkísérleteket sem végez a cég. Az alapozó a bőrünket finoman simogatja, és észrevétlenül teszi ellenállhatatlanná, úgy, hogy közben mindenki megkérdezi tőlünk, hogy mitől nézünk ki ilyen jól. De, hát nem ez minden nő vágya?


Mit próbáljunk ki mindenféleképpen, ha arra járunk?
Két-három havonta új sminktermékekkel is kirukkol a cég, ezeket mindig érdemes szemrevételeznünk. Az örök kedvencek az alapozók, a pirosítók és a bronzosítók. Ne feledjük a szemhéjpúder porocskákat is szemrevételezni, hiszen olyan árnyalatokat találunk közöttük, amelyek nem sétálnak velünk szemben minden nap. Ne féljünk kérdezni a súdióban, nagyon szívesen segítenek nekünk!

Cím: E-makeup Sminkstúdió – Üllői út 25., 4. emelet (City Corner irodaház). Nyitva: 15-18.30-ig.


You Might Also Like

0 megjegyzés

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images