5 stílusbaki, ami ne kövess el télen!

8:00

Nos hölgyek, senki sem tökéletes és még a legjobb ízléssel megáldott egyének is elkövetnek néhány stílus hibát az életük során. Ebben a cikkben összeszedtem 5 olyan dolgot, amire érdemes oda figyelnetek télen, ha tökéletes megjelenést szeretnétek.

Túl sok fekete
Télen hajlamosak az emberek talpig feketébe öltözni, pedig a szürke időjárás miatt szükségünk lenne színekre. Én amondó vagyok, hogy csempésszünk öltözködésünkbe egy kis vidámságot, a sötétebb ruhadarabjainkat kombináljuk színes ékszerekkel, sálakkal, kalapokkal vagy éppen táskákkal. Sokkal jobb lesz a közérzetünk is.



Megfelelő méretű kabát
Mivel a kabát használata télen elengedhetetlen, így érdemes olyan darabot választanunk, mely összehangban van az alakunkkal. Kerüljük a rövidebb darabokat, hiszen nem kellemes egy vesemedence gyulladás. Én a karcsúsított fazonok mellett kedvelem az oversize darabokat is, bár ott sem kaphatunk mindent magunkra, hiszen ha a vállrésze nagy vagy éppen ügy nézünk ki benne, mintha zsákba lettünk volna csomagolva, akkor inkább keressünk másik darabot.


Vékony cipők
Igazi cipő mániás lévén a lábbeliket nézem meg egy outfitben. Hidegebb időben el nem tudnám képzelni, hogy egy vékony tornacipőben induljak útnak, vagy, hogy boka csizmához rövid zoknit húzzak, hiszen lefagyna a lábam. Lányok, figyeljetek oda, hogy az évszaknak megfelelő cipőt válaszotok magatoknak.


A cica nadrág nem nadrág
Tudom, ez már lerágott csont, de ennek ellenére mégis sokan elkövetik azt a hibát, hogy a cica nadrágot rövid pólóval veszik fel. Higgyétek el, sokkal jobban mutat, ha egy hosszabb tunikával vagy ruhával kombináljuk.


Összhang
Az egyik legfontosabb, hogy az öltözékünk darabjai harmonizáljanak egymással. Ne viseljünk túl sok textúrát magunkon, igyekezzünk a télnek megfelelő darabokat viselni, mind ruhákban, mind pedig kiegészítőkben. Mint ahogy a szőrmés táskák se passzolnak egy nyári outfit-hez, úgy egy fonott, neon színű clutch sem fog passzolni a télen.

Fotó: Pinterest


You Might Also Like

0 megjegyzés

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images