Tudod már miben mész vizsgázni?

15:58

Nincs vége a vizsgaidőszaknak, s, bár jó pár diák reménykedik benne, sokuknak hátra van még a vizsgák nagyja. Az írásbelinél nincsen különösebb öltözködési protokoll, annál inkább a szóbelinél. Nem árt, ha a külsőnk is magabiztos és elegánst hatást kelt, ezért összegyűjtöttem nektek a legjobb szetteket a vizsgaidőszakra!

Aki a klasszikus blúz, szoknya összeállítás mellett döntene, annak ajánlom, hogy hagyja el a fehér blúzt, és válasszon egy púder színű darabot, mellé pedig színben passzoló kiegészítőket. A képen látható the naan design fülbevaló remekül illik Eve by Eva Remenyi csodás gyűrűjéhez, mind a kettő eltisztult darab.

Gyűrű: EVE by Eva Remenyi / Táska: Olasztaska.hu / Cipő: H&M 5990 Forint / Blúz: H&M 3990 Forint
Fülbevaló: the naan desig / Szoknya: H&M 8990 Forint 

A tavaszváró diákoknak ajánlom a következő összeállítást, hiszen a vidám színek a vizsgán is jobb hangulatot hoznak viselőjüknek. A Celeni táskán megjelenő barnás és púder árnyalatok remekül érvényesülnek a Zmija karkötőben is fellehető rózsaszín színvilággal. Egyszerűen tündéri!
Nadrág: H&M 5990 Forint / Cipő: H&M 14990 Forint / Karperec: Zmija / Blúz:
H&M 5990 Forint/ Táska: Celeni

Az overálok, elegáns vonalvezetésük miatt vizsgára is kiváló választások lehetnek. A képen látható darab különlegessége, hogy a nadrág része bársonyból készült, mint tudjuk, ez az anyag pedig nagy visszatérő a divatban. A szettet Csermák Design által készített kiegészítők dobják fel. Mivel az ékszerek hangsúlyosabbak, így érdemes egy letisztult táskát választani. 
Overál: F&F 9990 Forint / Táska: Olasztaska.hu / Fülbevaló, nyaklánc: Csermak Design
Cipő: Zara 22995 Forint


You Might Also Like

0 megjegyzés

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images