Ismerd meg a hazai divattervezők tavaszi kollekcióit! - 1. rész

9:39

Mindig mondom, hogy a magyar divattervezők a legtehetségesebbek a világon, és ezt mi sem bizonyítja jobban, mint a tavaszi kollekciók lookbook képei. Az első részben 5 hazai tervező kollekciójába nyerhettek bepillantást.

Prieston
A márka mindig is merészen bánt az anyagokkal és szabásvonalakkal, az idei kollekció fő mondanivalója pedig, hogy legyünk bátra és találjuk meg önmagunkat! Az egyik fő motívuma a szívecske, mely a ruhák hátoldalára került, megbolondítva a darabokat, a másik pedig a printelt kalitka minta, melyek a tervezőnő vázlatai alapján készültek.


Celeni
Nagyon kedvelem Esztert, hiszen közvetlen és vidám ember, ez pedig a kollekcióin keresztül is remekül átjön. A tavaszi szezonban az autentikus roma viselet keveredik a városi nőre jellemző jegyekkel, színvilágban pedig z üde és friss árnyalatokra helyeződik a hangsúly. Nekem az abszolút kedvenceim a pasztell darabok.


Dori Tomcsanyi
A tervezőnő tavaszi kollekciójának inspirációja a cserkészet, melyet az anyagok szabásvonala és színvilága is hűen tükröz. Az apró felvarrók és jelvények (ebben a szezonban igen erősen bekerülnek a divatvilágba), a jersey ingek és férfi teniszpólók mind a kollekció részei. Természetre fel!


ÉMÉ
Az ÉMÉ tervezőinek sem kell inspirációért a szomszéda menniük, hiszen minden szezonban valami egyedit és újat alkotnak. A tavaszi kollekciót a déli nap sugarai és a játékos árnyékok inspirálták, a darabok különlegessége a pasztell színek és élénk árnyalatok kombinációjában rejlik.


Nora Sarman
Egyszerűen mindig elámulok Nóra ruháin, hiszen könnyednek és rendkívül nőiesnek hat bennük az ember. A kollekciót a tündérmesék ihlették, ahol minden nő hercegnő lehet, csodás ruhákba bújhat és minden perc egy örökkévalóság. Alig várom, hogy egyszer én is átérezhessem ezt.



You Might Also Like

0 megjegyzés

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images