Ismerd meg a hazai tervezők tavaszi kollekcióit! - 3. rész

10:32

A hazai tervezők tavaszi kollekcióit bemutató sorozat harmadik részében újabb 5 márka szezonális darabjaival ismerkedhettek meg. Figyelem, erős vizuális hatás vár rátok!

Harkodetty
A harkodetty márka idei kollekciója az élet szeretetéről szól, egy igazi nyári boldogságbomba! A ruhák színvilágát a ragyogó, tiszta fények és egy mezei virág szelíd-sárga színe inspirálta. A kollekció legkülönlegesebb darabja a gyermekrajz mintás szoknya, melyet a nagymamánál eltöltött, felhőtlen, boldog nyári szünetek emléke ihletett. A könnyed, mégis nőies vonalvezetésű ruhák készítésénél nagy hangsúlyt fektettem a minőségre és a kézimunkára: minden mintás darab egyedileg, kézzel festett alkotás.
 

Je Suis Belle
A Je Suis Belle 2016-os tavaszi és nyári kollekciója a márka 10 éves születésnapját ünneplő jubileumi kollekció, mely egyfajta visszatekintés, nosztalgikus összegzés. A ruhák légiesek, egyszerűek, fellehető bennük a játékos felszabadultság is. A márka eszenciája az önkifejezés és személyes szabadság. A ruhákhoz egy táska kollekció is tartozik, melyet Veszprémi Gabriella tervezett.


Imogen
Az Imogen márka időtálló, elegáns ruháit Bajcsai Viki tervezte és azoknak a hölgyeknek szól, akik egyedi, mégis túlzások nélküli darabokat keresnek. A kollekció inspirációs forrásai a hétköznapok, egy szokatlan minták, különleges épületek, érdekes emberek. A kék és korall szín mellett a klasszikus fekete és fehér árnyalatok is helyet kaptak.


Between
A Between egy fiatal márka, ám mint az öreg rókák a kreatív iparban, egyedi megoldásokkal dolgozik. Tavaszi kollekciójában a finom nőiesség és a vadvilág párhuzamát jeleníti meg, mely forrása Katerina Plotnikova, orosz fotós munkássága. Anyaghasználtban is a különlegességre épít, hiszen a hernyóselyem mellett más, lágy esésű darabok is dominálnak. A színvilágban felfedezhető az abszolút kettőség, főleg fekete és fehér darabok alkotják a kollekció nagy részét.

Zagabo
Szabó Gabriella, a Zagabo tervező szerint az inspirációt mindenkinek magának kell megélnie a ruhák által. Amíg a Zagabo 2016-os tavaszi-nyári PHUE kollekciója eljutott a kifutóig, sokféle asszociáció hangzott el az öltözékekkel kapcsolatban Wimbledon gyepétől a hófehér görög tengerparti házakig. A csapat számára nagy öröm volt látni, hogy a szettek hangulatokat ébresztenek, beindítják a fantáziát és többfajta értelmezési lehetőséget tartogatnak. Mindenkinek a sajátját. A tavaszi kollekció egyik kiegészítő elemeként debütál a STRAPPS, mely két különböző szélességű derék- és egy csípőváltozatban, végtelen szín- és mintakombinációban, többfajta szövet és bizonyos darabokban bőr felhasználásával készült öv.


 

You Might Also Like

0 megjegyzés

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images