Új hajterápiás módszer a ghd professzionális brit hajmárkánál!

19:54

Manapság sok nő küzd hajkárosodással, hajsérüléssel, melyek tovább gyengítik a hajszálakat, kiszolgáltatottá téve azokat a további károsodásokkal szemben. Erre van egy remek megoldás, ám előbb célszerű megérteni, mi okozza a folyamatot!

A károsodás kialakulásának több oka is lehet, például, ha a hajat folyamatosan 185 C fölött formázzuk, hiszen ezáltal függőleges repedéseket hasít a haj szerkezetébe a kutikula mentén. Ez a haj összeugrását és gubancolódását, végül a hajszerkezet töredezését okozza. Emellett a kémiai megterhelés is jelentős, a különböző hajfestékek, szőkítők tartós használata, dauer és persze a nap is hozzájárul a sérülések kialakulásához. Érdemes még megemlítei a mechanikus sérüléseket, amit a haj fésülése okozhat, ezáltal töredezésnek indulhat. Mivel nekem is töredezésre hajlamos, így fokozottabban kell vele bánnom, ami elég sok odafigyelést igényel. A ghd kínálatában megjelent egy új termékcsalád, mely megoldást kínál az igénybe vett haj kezelésére. Az advanced split end therapy egy olyan hajterápiás készítmény, ami hő hatására aktiválódik, hogy azonnal táplálja és erősítse a sérült hajszálakat., lágy érzetet és hosszan tartó, akár 10 hajmosás után is érzékelhető csillogást biztosítva a hajadnak. A termékek tápanyagban gazdag összetevők keverékét tartalmazza. Ezeket az összetevőket a hajformázód vagy hajszárítód hője aktiválja, hogy már a hajszárításkor táplálja a száraz, sérült hajrészeket és lezárja a szálakat. Ettől lesz hajad igazán sima, selymes és csillogó. A különleges Termo Marine Bounding System – kötési rendszer beépül a töredezett hajvégekbe, azonnal regenerálva azokat, míg a Super Complex Nutrient – tápanyagok különleges összetevői minden egyes szál körül védőréteget képezve óvják a hajat a mindennapos formázás és környezeti hatások jövőbeli káros hatásaitól.


A ghd most rátok is gondol, hiszen egyedülálló módon lehetőséget adnak arra, hogy az érdeklődők kipróbálják az új ghd advanced split end therapy hajregeneráló kúráját – ingyen! Az akcióban résztvevő szalonok bármelyikében válassz minimum hajmosás – hajszárítást, ami mellé egy ghd advanced split end therapy kezelést kapsz ajándékba. Ráadásul a terméket haza is viheted, hogy otthon is folytathasd a kúrát! Cserében annyit kérnek, hogy két hét használat után írjátok meg a tapasztalataitokat, véleményeiteket a termékhatékonyságáról instagrammon vagy facebookon, amit mi is megosztunk.A jelentkezés korlátozott, így összesen 50 személy vesz részt a ghd tesztjén (jelentkezni ITT lehet). Én biztosan kipróbálom, hiszen a hajam már most kiált egy kis törődésért! 



You Might Also Like

0 megjegyzés

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images