Itt a fesztiválszezon!

16:53

Már javában tart a fesztiválszezon, hiszen július első hétvégéjén startolt a VOLT Fesztivál, mától pedig már a BALATON SOUND-on tombolhatjuk ki az egész éves hajtást. Számtalan embernek fejtörést okoz a tökéletes szett megtalálása, míg az igazi fashionistak már hetekkel a fesztiválok előtt megálmodják az outfiteket, addig sokan egy nappal az eseményen előtt se tudják, mit érdemes viselni. Jöjjön most három, különböző stílusú look, mellyel garantáltan te leszel a megmenőbb!

A bohém stílus kedvelői számára elengedhetetlen a gladiátor szandál és a hozzá passzoló crop top. Idén újra divatba jöttek a gyerekkorunkra emlékeztető, varrott mintával ellátott nadrágok, ezek közöl is érdemes olyat választani, melyen több fajta figura található. Mivel elég egyszerű a szettünk, feldobhatjuk egy hangsúlyosabb rúzzsal és egy feltűnő táskával.


Az arany színek kedvelői nyugodtan keverjék a fémes árnyalatokat, hiszen ezek a textúrák a fesztiválszezon elengedhetetlen részei. Mivel elég hangsúlyosak a kiegészítők, így a ruha kiválasztásánál az egyszerűség domináljon.


Imádom a dögös szetteket és, mivel a fesztiválokon is szeretem megőrizni a nőiességemet, ezért olyan ruhákba bújok, melyek igazi csajos darabok. A piros és bordó különböző árnyalataival remekül lehet játszani, megjelenhetnek a felső ruházatunkban de akár kiegészítőkben is gondolkozhatunk.

Created by: polyvore


You Might Also Like

2 megjegyzés

  1. Voltam már pár fesztiválon és amit megtanultam, hogy nyár vagy 30 fok ide vagy oda, zárt cipőt kell felvenni, mert sem a retkes láb, sem az agyontaposott lábujj nem jó buli. :D

    De egyébként, imádtam a szetteket és éljen a polyvore! :) Még ilyet!

    VálaszTörlés
  2. Én szeretem, mert ha vízparton vagy, egyszerűbb levenni és csobbanni egyet. :D De az igaz, hogy nem árt a sportcipő vagy a gumicsizma, főleg, ha esik az eső. :)

    VálaszTörlés

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images