H&M új vendégtervezője, Isabel Marant

2:00

Már megszokhattuk, hogy a H&M szeret vendégtervezőkkel együtt dolgozni (ahogy azt az elmúlt évek is mutatták), hiszen a palettán megtalálhatóak voltak a legnagyobb divatházak, többek között a Lanvin, Versace, Marni és a Maison Martin Margiela. Idén sincs ez másképpen, hiszen november közepén érkezik az üzletekbe a párizsi divattervező, Isabel Marant kollekciója. Isabel neve a wedge sneakerek miatt lehet ismerős, ami bő egy évvel ezelőtt jött a divatba, külföldön is rengeteg sztár viselte előszeretettel. Őszintén, én nem voltam oda ezekért a cipőkért, annak ellenére, hogy hazánkban is nagyon népszerűek voltak, persze az olcsóbb változatok, hiszen az eredetiért mélyen a zsebünkbe kellett volna nyúlni.


           

Ám az idei kollekciója nagyon tetszik, keveredik benne a városi attitűd, a bohó elegancia és némi rock’n’roll.
Hazánkba varázsolja az igazi párizsi sikket. És hogy a férfiak se maradjanak ki a jóból, a tervezőnő idén rájuk is gondolt. Összegégében nagyon egyszerű, mégis nagyszerű "must-have" darabokkal színesített kollekciót láthatunk, mindenki megtalálja a magának való darabok. Igaz, az ára borsos, de az igazi divat fanatikusok számára megéri egy-egy ilyen kincset beszerezni.
















Isabel egy interjúban beszél arról, hogyan is látja a saját kollekcióját:
"Igazán megtisztelő ez az együttműködés. Mivel a H&M a legjobb tervezőkkel dolgozik, így ez a meghívás izgalmas megtiszteltetés számomra. Valami olyat szeretnék létrehozni, amit a nők a mindennapokban tudnak viselni némi nemtörődömséggel, mivel szerintem ez egy nagyon párizsias jellemvonás: úgy felöltözni, hogy nem túl sok figyelmet szentelünk neki, mégis szexisnek lenni. A kollekcióba ezt a könnyed attitűdöt szőttem bele. Minden darab egyénileg, ösztönösen keverhető, mivel az én felfogásomban a divat a személyiségről szól.”

Ha tetszett a bejegyzés, facebookon is megtalálsz: https://www.facebook.com/MySweetesHeaven?ref=hl

MySweetestHeaven

You Might Also Like

0 megjegyzés

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images