Maire Claire Fashion Days 2013

3:15



Október első hétvégéjén került megrendezésre Magyarország egyik méltán legnevesebbnek tarott divatrendezvénye, a Marie Claire Fashion Days. Egész évben ez az a három nap, amit minden egyes divattervező, stylist, blogger, fotós, sminkes és divattal foglalkozó ember vár, így nem csoda, hogy a sztárvilág színe-java megfordul ezen az eseményen. Ez most sem volt másképpen, hiszen a sztárok a kifutóra is felmerészkedtek és ők mutatták be jó pár divattervező ruháit (Váczi Eszter, Lakatos Márk, Epres Panni, Görbicz Anita, Ónodi Eszter, Bakos Piroska, Dobó Kata, Várkonyi Andrea, Görög Zita). Pénteken csak a meghívott vendégek lehettek jelen, viszont szombat-vasárnap bárki részt vehetett. Az egész napos divatbemutató mellett számos program színesítette a kínálatot. A rendezvényt a KREA Kortárs Művészeti Iskola bemutatója indította, majd magyar tervezők követték (ZAKO, Zigi, KOMOD, KITIN, Mei Kava, Zoe Phobic). Az előző évekhez hasonlóan voltak workshopok is, más neves márkák bemutatói (Van Graaf, GAS), sőt, még Angliából is eljöttek a frissen végzet divattervezők, akik szintén bemutatták kollekciójukat.
A rendezvényt a haza divatszakma leghíresebb tervezői zárták (Daniel Benus, Dora Abodi, Nora Sarman, NUBU, The FOUR stb.).


Pár kép a bemutatóról:

ANNAEVA

Daige

INER

INER

Nora Sarman

Nora Sarman

Daniel Benus

Daniel Benus

Dora Abodi

Elysian

The FOUR

Jövőre remélem már a saját élménybeszámolómmal és képeimmel mutathatom be nektek ezt a neves eseményt. Addig is a további képekért kattintsatok a http://marieclaire.hu/-ra.

Ha tetszett a bejegyzés, facebookon is megtalálsz: https://www.facebook.com/MySweetesHeaven?ref=hl
 
MySweetestHeaven

You Might Also Like

0 megjegyzés

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images