Beköszöntött az ősz a parfümök világában (Újdonságok)

1:28

Már lassan egy éve dolgozom hostessként különböző parfümériákban, így rengeteg illatot ismerek. Unalmasabb perceimben utánanézek az újdonságoknak, megszaglászom őket, munka végeztével pedig magara fújok egy keveset, hogy megnézzem, milyen is lesz a bőrömön. Mindig érdemes egy parfümöt bőrön is kipróbálni, hiszen rengeteg dolog befolyásolja az illatát. Életmód, táplálkozás, bőrtípus, ezek mind meghatározóak. Sokan nem tudják, hogyan is válasszanak parfümöt, így a következő bejegyzésben erre fogok választ adni. Ám most jöjjenek az ősz legújabb illatai.


TRUSSARDI - MY NAME

Kézzelfogható tökéletesség, megfontoltság és kutatás: ez az új Trussardi illat, mely feltárja a legnőiesebb és legérzékibb területeket a kommunikatív világban, amit e márka képvisel. A neve kifejezi a nő és a világ kapcsolatát, a finom egyensúlyt a közös örökség és a személyes megkülönböztetés között. Egyedi és egyetemes. 

Trussardi MY NAME koncepció: varázslatos helyek és különleges emberek találkozása. Milánó esztétikája, mely város a Trussardi márka gyökere, életre kelti a rejtett belső udvarokat és palotákat. Az utazás során ellenállhatatlan és titokzatos illatösvényen keresztül fedezi fel az ismerős helyszíneket, mint egy varázslatos, belső spirál magját.

Fejjegyében megtalálható a napraforgóvirág, fehér ibolya kombinációja, a parfüm szívét pedig az orgona és kontyvirág adja. 


MOSCHINO - CHIC PETALS


Az új Moschino Chic Petals a virágok csodálatos eleganciáját, valódi szépségüket egy újfajta könnyedséggel, színekkel, szenvedéllyel és egy csipetnyi spontaneitással mutatja be. A Cheap and Chic „Chic Petals” Eau de Toilette-el folytatódik „Olive” története, mely egy egyszerű, érzékeny nőről szól, aki képes észrevenni a természet legédesebb, legapróbb csodáit is és elfogadja azokat.

A „Chic Petals” név megtestesíti a finom, elegáns, stílusos kifinomultságot. Élvezet, mosoly, egy csepp boldogság és optimizmus. Egy illat a "rendkívüli" nőnek, aki a képzelet virágos és buja mezején stílussal és hatalommal bír.

Emlékezetessé teszi az önfeledt nevetéssel teli és varázslatos pillanatokat. Maga a boldogság elixírje! A gránátalma és a szamóca izgalmas párosa játékossá és pezsgővé teszi az illatot, amit a vörös gyömbér is csak tovább fokoz.

Az illat szíve friss virágként, színesen, szinte légies kristályként bontakozik ki, mely a vörös orchidea érzéki oldalával díszített. Az értékes hinoki fa összefonódik az elegáns írisszel és a bársonyos pézsmával, hogy felfedje az igazi szenvedélyes, modern nőiességet.


ROBERTO CAVALLI - JUST CAVALLI



Roberto Cavalli kollekciói a szenvedélyes, érzéki nőt testesítik meg és ez a parfümök terén sincsen másképpen. Az összes illatában ott van a buja érzékiség, a szenvedély, a vágy. Személy szerint nagyon is kedvelem a parfümjeit, és ez az új illat is telitalálat. Főbb összetevői: nerolni, tiarévirág, paliszander.

DSQUARED² - POTION FOR WOMEN EDP 


A „POTION” szó jelentése idézi a márka alap koncepcióját, mely szerint a DSQUARED² POTION a XXI. század „főzete”. Teljes valójában erőteljes és érzéki. Inspirációja: a múlt bevonásával, a jelen kihívásával és a jövő megteremtésével alkotni egy új generációs, varázslatos szerelmi „bájitalt”. 

Egy új recept, ami azonnal csábít. A Szerelem varázslatos szűrője, az érzelmi élmények forrása. Egy főzet, mely minőségi összetevőkből kelti fel a szerelmi vágyat, egy igazi tudományos, női csábítás, mely az első pillanatban megkísért és magával ragad. Időtlen szeretet, emlékezetes, különleges pillanatok őrzője.

Hozzávalók:
2 bergamott héj
3 frissen szedett, vad fekete ribizli szem
1 csipet ibolya
7 harmatos rózsaszirom
3 jázminvirág
2 gyöngyvirág rügy
1 könnycsepp rebarbara
3 ½ csésze fehér és fekete pézsma
2 fröccsenő fekete borostyán
1 levél pacsuli
1 ½ hüvely arany vanília


CHEVIGNON - HERITAGE
Két időtlen termék, mely a márka gazdag történetéből merít. Elegáns és jó minőségű illatok, melyek felidézik és üvegekbe zárják a divatot, a chevignon történetét, a chevignon világát.

Körte, őszibarack, fekete ribizli adják a fejillatban a gyümölcsös jegyeket. A szívillatban a jellegzetes bőrös jegy, virágokkal fréziával, bazsarózsával gyöngyvirággal. Érzéki ámbra és értékes fák adnak érzékiséget, személyiséget ehhez a friss és természetes illathoz.


BOSS - JOUR POUR FEMME


Egy csodálatos lehetőségekkel teli új nap első sugarainak illata. 

„A nap hajnalban kezdődik – írd meg a saját történeted.” A Boss Jour Pour Femme a női nem utánozhatatlan inspiráció forrásaként tekint a nap első sugaraira. Bármerre jársz, az első napsugár vibráló és izgalmas érzést áraszt magából. Ezt a pillanatot használja ki a Boss nő arra, hogy felkészüljön az előtte álló napra és minden benne rejlő kihívásra.

A grapefruit virága és a lédús lime citrusos frissessége kifejezi a nap első sugarainak élénkítő hatását, miközben pozitív benyomást kelt az emberben.

Frézia és gyöngyvirág mesés összhangja alkotja az illat szívét, mely kifejezi a fehér színben lévő lehetőségeket és szépséget – tökéletesen érzékeltetve egy nő életében rejlő lehetőségek végtelen sorát. Az illatot lonc hozzáadásával tették teljessé, mely a Boss nő azon képességét hivatott megtestesíteni, hogy minden lehetőséget kihasználjon a nap folyamán.

A finom pézsmás befejezés – a fehér nyír és krémes borostyán földes jegyeivel – gondoskodik az illat hosszan tartó lágyságáról, és kifejezi a nőkben rejlő erőt és azt a képességet, hogy nyugodtan néznek szembe minden eléjük kerülő kihívással.


CACHAREL - AMOR IN A FLASH




Ha tetszett a bejegyzésem, facebookon is megtalálsz: https://www.facebook.com/MySweetesHeaven?ref=hl

You Might Also Like

0 megjegyzés

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images