A beteljesült álom - Fashionfave tag lettem

13:18

Szeretnék veletek is megosztani egy olyan dolgot, ami fontos fordulópontot jelent az életemben. Már egy éve, hogy materiális formában is megszületett ez a blog. Azért mondom így, mert előtte sokat gondolkoztam rajta, hogy belevágjak-e. 



Az első fázisban számos oldalt követtem, megismertem őket, megnéztem mi érdekli az embereket, miről olvasnak szívesen. Azt láttam, hogy a beauty témával foglalkozó blogok nagyon népszerűek, sok ember követi őket, ám pont emiatt nem szerettem volna ilyen jellegű cikkeket írni. A másik ok, hogy nem is tudnám hűen képviselni ezt a vonalat, mivel alig használok szépségápolási terméket. Próbálkoztam írni róluk, de nem éreztem magaménak. (Ez nem azt jelenti, hogy a jövőben nem láthattok majd egy-két tesztet az oldalon, de nem ez lesz a jellemző). 

Tovább gondoltam, mi az, ami érdekel és rájöttem. Szeretek főzéssel és a divattal kapcsolatos dolgokkal foglalkozni. Egész életemben közel állt hozzám a divat világa, már régebben is rengeteget olvastam különböző magazinokat, weboldalakat és vágytam rá, hogy én is publikálhassak. Az is segítette az elindulást, hogy sok ember dicsérte a stílusomat, a ruháimat, így a bloggal kapcsolatos gondolataim tovább erősödtek. 


Ma már ott tartok, hogy megkérdezik tőlem, mi állna jól nekik, megmutatják, mit vettek, vagy mit mihez vehetnek fel. Egyre több pozitív visszajelzést kapok az oldallal kapcsolatban, tetszik nekik, ahogy írok, jó témákat boncolgatok és csak így tovább. Szerintem egy bloggernek is kell a megerősítés, hiszen ezáltal tud tovább haladni, új erőre kapni és folytatni azt, amit elkezdett. 


Az olvasóim visszajelzései mellett a másik nagy pozitívum pár hete történt velem. Az egyik legnagyobb online divatmagazin, a Fashionfave szerkesztőket keresett. Szeretem a kihívásokat, így beadtam a jelentkezésemet. Írni kellett egy rövid bemutatkozást, majd kitölteni az adataimat. Miután elküldtem az emailt, nem maradt más hátra, mint várni. Eltelt egy hét, semmi, eltelt két hét, semmi, már lassan el is felejtettem, hogy jelentkeztem hozzájuk. Ám egyik hétfő reggel a suliban ülve jött egy email, ami így kezdődött: Sajnáljuk, de... Láttam a feladót, Fashionfave. Már kezdtem volna elszomorodni, ám megnyitottam az emailt. Sajnáljuk, de rosszul töltötted ki a e-mail címedet és nem tudtuk felvenni veled a kapcsolatot... Üdvözlünk a Fashionfave csapatában! 


Nem tudom szavakba önteni az az örömöt, amit akkor éreztem. Ha megpróbálnám leírni, akkor azt mondanám, boldog voltam, mert egy nagy magazinnak írhatok, büszke voltam magamra, hogy ezt is elértem és megint megerősítést kaptam, jó úton járok. Ugyan még új vagyok az oldalnál, de a cikkeim értékelése pozitív, remélem, hogy hétről hétre jobb lesz. Egy év alatt sok mindent történt, amit a barátaimnak, családomnak és persze neked is köszönhetek kedves olvasó! 


Ha eddig is figyelemmel kísértél, remélem továbbra is fogsz immáron két helyen is. Itt és a Fashionfave-n is lesznek olyan cikkek, amik mind a két oldalon megjelennek, ám lesz olyan is, ami csak az egyiken lesz elérhető. A blog facebook oldalára mindent fel fogok tenni, ami bárhol is megjelenik. Még egyszer köszönöm a sok biztatást és kedves szót, remélem a jövőben még több emberhez eljuthatok.

Őszinte szeretettel:

You Might Also Like

5 megjegyzés

  1. Gratulalok!!! Sok sikert a tovabbiakban is :)

    VálaszTörlés
  2. Gratulálok!!! Megérdemelted! Határozottan jót fogsz tenni nekik! :)

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm szépen lányok! Remélem tudok újat mutatni az olvasóknak. ;)

    VálaszTörlés
  4. Fantasztikus hir es lepes a blog karrierben, sok sikert es foleg kitartast. En egy honapig birtam a FAshionfave csapatban, nekem tul sok volt a heti 3-4 cikk, plussz munka es sajat blogom.
    Gratula :)
    Anami, xx

    VálaszTörlés
  5. Köszönöm szépen ;) Remélem én se fogok szétszakadni :)

    VálaszTörlés

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images