Adj ajándékba divatot!

8:00

Karácsony környékén már lázasan töprengünk azon, hogy mivel is lephetnénk meg szeretteinket ezen a szép ünnepen. Van aki egyből tudja, hogy mi lenne a megfelelő ajándék de olyan is akad, aki még hezitál. Ez a cikk az ő segítségükre íródott.



A legtöbb nő imádja a ruhákat, ékszereket, kiegészítőket, így ha nem tudjuk mivel ajándékozzuk meg őket, érdemes ezen a vonalon elindulni. A nehezebb kérdés inkább az, hogy olyat válasszunk ami passzol az egyéniségükhöz. Szerencsénk van, hiszen a külföldi illetve hazai tervezők és fast fashion boltok tárháza igen választékos.


A kabát nálam egy abszolút aduász, főleg télen. Minél melegebb és szőrösebb, annál jobb. Ha nem szeretnél nagyon mellényúlni, válassz az ajándékozottnak egy fekete színűt, hiszen mindenkinek elkelnek az alapdarabok a szekrényébe. Ha bevállalósabb, akkor nyugodtan vehetsz neki egy állatmintásat vagy csíkosat. Marianna Herrhofernél az alapdaraboktól kezdve az extrémebb, szőrmés kabátokon keresztül mindent megtaláltok, érdemes hát benézni a boltjaiba.


Ha már a szőrme kabátoknál tartunk, akkor a táska téren szuper darabokra lelhetsz Dorka Petrity birodalmában. Rengeteg föld színű darabot találsz a webshopban. Nekem az abszolút kedvenc az, amin leszedhető clutch van, így egyből két táska büszke tulajdonosa is lehet az ajándékozott. Ha nagyobb választékot szeretnél, látogass el a tervező showroomjába.


Az ékszereket kedvelőknek is van bőven ajándékötlet, hiszen a Pierre Lang ékszermanufaktúra őszi-téli kollekciója gyönyörű kincseket rejt. A cég érdekessége, hogy hazánkban pár ember foglalkozik vele, ők a schmuck stylistinek, akiket ha felkeresel, személyre szabottan választják ki neked a megfelelő darabot. Azért is ajánlom ezeket az ékszereket, mert hazánkban még nem nagyon terjed el, viszont osztrák márka lévén adnak a minőségre.


Egy jó szoknya soha nem hiányozhat a szekrényünkből még télen sem. A hazai tervezők igen kreatívak szoknya tervezés terén, így érdemes megnézni Nanushka, Émé, Dora Mojzes, Dori Tomcsanyi őszi-téli kollekcióit. Ám nálam az abszolút kedvenc képen látható Bridget&Olivia kreáció. Számomra kicsit futurisztikus és pont ez az, ami tetszik benne. Egyébként a tervezőpáros honlapján jó pár szoknya közül választhatunk és az is megtalálja a magának valót, aki kicsit visszafogottabb ruhát keres.


A cipőmániás hölgyekről sem feledkeztem meg, hiszen ezen a téren is piacvezetőek a magyar tervezők. Az egyik személyes kedvencem Reka Vago, akinek a cipőitől mindig elámulok, nem csak a fazonjuk, hanem az anyagválasztás is szuper. Az idei téli kollekcióból is bőven akad kedvenc, főleg a kígyómintásak állnak közel a szívemhez. A másik favorit ez a bézs színű darab, oldalt szőrme borítással. Egyszerűen mesés. Ki ne örülne neki?




You Might Also Like

2 megjegyzés

  1. Húúú, hát innen minden jöhetne nekem! Már régóta álmom egy Dorka Petrity táska, fel is tettem a blogomra, melyiket szeretném. Remélem, tavasszal tudok venni egyet.

    VálaszTörlés
  2. Dorka Petrity táskáit én is imádom. És, hogy két táska van egyben, az meg főleg tetszik. Meg is nézem, melyik táska tetszik neked. ;)

    VálaszTörlés

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images