Ebay Wishlist #1

13:13

Egyszerűen nem tudok betelni az ebay kívánságlistás cikkekkel. Minden blogon szívesen olvasgatom, ezért eldöntöttem, most összeállítom a sajátomat. Lesz benne bőven választék, hiszen most nagyon felhalmozódtak a kívánságaim. Legalább ti is tudtok szemezgetni.


Már vagy 5 éve ebay függő vagyok. Mikor elkezdtem az oldalon való böngészést, még nem sokan rendeltek itthonról, így sokkal könnyebb volt olyat választani, amit kevés ember hord. Napjainkban az ebay virágkorát éli, mindenki onnan rendel mindent, bár megértem, hiszen jó áron juthatunk hozzá bizonyos termékekhez. Én eddig soha nem csalódtam benne, mindig azt kaptam, amit szerettem volna, szóval bátran ajánlom a neten való shoppingolást. Akkor se kell megijedni, ha nem érkezik meg a kiválasztott termék, hiszen az oldal garanciát vállal érte, csak írjatok az eladónak és visszakapjátok a pénzt vagy kaptok egy újat. És akkor lássuk az én kívánságlistámat:

Vogue Sapka


vouge sapka

Ezt a sapkát a Kialakító blogon láttam egy haul videóban és egyből beleszerettem. Rengeteg outfitben fel tudnám használni, azon túl, hogy szerintem tök menő. Ha megérkezik, biztos jó pár szettbe beillesztem. 

Kockás sál


kockás sál 

fekete kivitelben

Kockás sálra már nagyon régóta vágyok. Unokatesóm talált egyet a Mango-ban, de persze mire én odaértem, már egy darab se volt. Jellemző, így kénytelen voltam a jó öreg ebayt segítségül hívni és nem is csalódtam. Bőven van választék a sálak terén is, egyből kinéztem kettőt is.

Napszemüveg


egyszerűen imádom

kék-szürke

Egyszerűen a napszemüvegekkel nem tudok betelni, ha ebayre tévedek, mindig ez az első amit megnézek. Óriási a választék színben és formában egyaránt. Tavaly nyáron volt egy kék tükörlencsés napszemüvegem, de sajnos a Sound bedarálta, így idén muszáj újat rendelnem. Még nem döntöttem el, hogy pontosan melyik legyen, de a képen látható nagyon tetszik. A feketéhez meg csak annyit fűznék hozzá, hogy alap darab és jó, ha van.

Falmatrica


madár és kalitka falmatrica

madármintás matrica

Már nagyon régóta terveztem, hogy a szobám falát feldíszítem. Régebben szerettem festeni és úgy nézett ki a falam, mint egy nagy vászon, ám idővel kicsit elvesztettem a festési "tehetségemet", így nem biztos, hogy merném kipingálni a falamat. A madár mánia engem is utolért, így a matricákban is ilyeneket kerestem. Ebayen nagyon sok szép van, én ezt a kettőt választottam ki. 

Díszpárna


ezüst famintás párna


Ha már a falam madaras lesz, akkor a díszpárna mintákat is hozzá igazítom. Itthon nem találtam túl jó huzatokat, de ebayen annál inkább. A szobám alapvetően lila-fehér, így díszpárában is hasonlókat kerestem. Szerintem jól menne hozzá még az ezüst, néztem is egy fa mintás darabot. És persze itt is meg fog jelenni a madár motívum.

Vintage kalap


piros vintage kalap

caramel vintage kalap

Hát igen, az utóbbi időben nagy kalaprajongó lettem. Még ősszel rendeltem egy feketét, amit imádok és most szeretnék még egy-kettő más színűt is magaménak tudni. Itthon nem láttam olyat, ami megfogott volna és a méretek se nagyon egyeztek, mert picike a fejem. Amit ebayről rendeltem az is egy kicsit nagy, de még mindig nem akkora, mint itthon. Most erre a két darabra fáj a fogam.


Ti szoktatok ebayről rendelni?


You Might Also Like

2 megjegyzés

  1. Uh az a karamell kalap, meg a piros. :) Látom akkor útban van a Vogue sapi. :) Én most a Bad Hair Day sapit szeretném még :)

    VálaszTörlés
  2. Igen, a kalapokat én is imádom. Van egy olyan feketém, mint neked, de ennek kisebb a karimája. A Vouge sapka meg annyira megtetszett nálad, hogy már vagy 5 outfitet összeraktam vele a fejemben. A Bad Hair Day se rossz, de lehetne nagyobb a felirat. ;)

    VálaszTörlés

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images