Like a boss - Outfit

10:00

Mint tudjátok, imádom a kalapokat és februárban bővült is a gyűjteményem egy karamell színű darabbal. Szerencsére pár hétre rá egy belvárosi turiban találtam hozzá illő szövetkabátot, így össze is állt a fejemben a következő outfit. Az összkép kicsit férfiasra sikeredett, de pont az volt a célom, hogy kilépjek a bájos, fiatal lány szerepéből. Mit gondoltok, jól válogattam össze a darabokat?



















You Might Also Like

9 megjegyzés

  1. Tökéletes lett! :)
    Bár nekem a szalag az inghez nem tetszik, de így lett kicsit férfias.

    VálaszTörlés
  2. Nem értem, azt a masnit miért nem emelted ki a poszt szövegében. Szerintem ez az egész outfit fricskája, hisz tény, férfias az egész és ha nem lenne ott az a szalag, el is hinném, hogy valami iszonyat komoly üzletasszony vagy, akinek másfajta ruhája nincs is, de az a masni... zseniális.:)

    Persze a kalap és a kabát is megér egy külön misét. Imádom, pedig az ilyen halvány szín nem az én világom.:)

    VálaszTörlés
  3. Névtelen2/28/2015

    Fantasztikus összeállítás, a kalap és a kabát is nagyon tetszik. A masni pedig tökéletes kiegészítő. Egyedül a hajszíneddel nem vagyok kibékülve, szerintem az eredeti barna ezerszer jobban állt és sokkal természetesebb is volt.
    Szép napot neked! :)
    Juli

    VálaszTörlés
  4. Nekem nagyon tetszik, mikor masni van a blúz gallérja alatt :-) A kabát is szuper!

    VálaszTörlés
  5. Névtelen3/02/2015

    Nagyon tetszik az összeállítás, viszont ez a kabát rettentően összenyom, jobb lett volna hozzá egy magasabb sarkú cipő. Tudom, hogy most a férfiasságon volt a hangsúly, de a szett egésze férfias, a cipő lehetett volna egy fricska, ami még jól is mutatott volna.
    Ettől eltekintve tetszik, a sminked kifejezetten szép!

    VálaszTörlés
  6. Köszönöm szépen lányok a sok dicséretet! Mindig is szőke voltam, csak 1 évig tartott a barnaságom, de rájöttem, hogy az nem én vagyok. Sajnos a hajam még nem az igazi, mert több festés kell neki, mire szép hamvas szőke lesz. Hát igen, az igaz, hogy a 160 centimmel nem biztos, hogy jó választás egy ilyen hosszú kabát, de nem hagyhattam ott, mert régóta keresek hasonló szabású csodát. Ígérem, hogy magassarkúval is fel fogom venni. ;) Amúgy nekem is a masni a kedvencem az egész outfitből.

    VálaszTörlés
  7. 160cm? Én teljesen abban a hitben voltam, hogy minimum 170 :D

    VálaszTörlés
  8. Nem, kis törpe vagyok :D De szeretek ekkora lenni, így még 15 centis magassarkút is felvehetek.

    VálaszTörlés

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images