Rayan Fashion Show

12:00

Az eseménysorozat következő állomása a RAYAN Fashion Show volt, melyet a Remix szórakozóhelyen rendeztek meg péntek este. Mimivel, a Life of PeaM bloggerével már előtte be voltunk zsongva, hiszen mind a ketten szeretjük a márkát. Én tavaly indultam a brand modellversenyén, ám idén inkább a kifutó másik oldaláról élveztem az estét. Meg kell, hogy mondjam, így is izgalmas volt.


Tetszik a márka által képviselt laza stílus, hiszen én is szeretem az ilyen ruhadarabokat. Hűek voltak önmagukhoz, így pont azt kaptam tőlük, amire számítottam. A ruhák nagyja bőrből készült, printelt mintákkal megspékelve. Merem állítani, hogy az idei kollekció volt a legjobb az összes közül. A divatbemutatót az tette még különlegessé, hogy elhívtak egy táncost, aki felpörgette a nézőket izgalmas előadásával. A srác mozgása remekül illett a RAYAN feelinghez, így szerintem teli találat volt. A táncos srác mellett még az est másik különleges meglepetésének a Prosac márka számított, fából készített nyakkendőiket is megcsodálhattuk az este folyamán. Kicsit sajnáltam, hogy csak férfiaknak készítenek csokornyakkendőket, de sebaj, nézni is élvezet volt. A rendezvényről készült képeket lejjebb találjátok.

forrás: https://www.facebook.com/rayanclothing?fref=ts

forrás: https://www.facebook.com/rayanclothing?fref=ts















Ismeritek a RAYAN márkát? Ha igen, mit gondoltok az új kollekciójáról?




You Might Also Like

2 megjegyzés

  1. Névtelen2/18/2015

    Ismerem a márkát, de ez a kollekció idén szerintem nem a legjobb, olyan mint a többi. A H&M is elkezdett csak egy fajta stílusú ruhákat készíteni. Ezek az új Rayan cuccok is olyanok, mintha a H&Mben vásárolta volna valaki. Olyan semmilyen, mint a mostani divat.
    Persze van egy-két jó cucc, de a többségük nem túl egyedi.
    Nagyon csini voltál!! :)

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm szépen, próbáltam a márkához hasonlóan öltözni. Nekem a tavalyi kollekció nem tetszett annyira, viszont az idei annál inkább. Sajnos nem sikerült mindegyikről szép képet csinálni, de én bőven tudtam volna válogatni belőlük. A férfi vonalon a pávás tetszett a legjobban, igaz, én inkább nőknek terveztem volna.

    VálaszTörlés

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images