Fülöp Judit - A blog új szépségtanácsadója

22:34

Már sokan mondtátok, hogy szeretnétek a blogon beauty témákról is olvasni, így örömmel teljesítem a kívánságotokat. Nagy megtiszteltetés, hogy bemutathatom nektek Fülöp Judit Sminkmestert, aki az oldal sminktanácsadója lesz. Cikkeit hétről-hétre olvashatjátok majd a blogon. Jövő héttől rengeteg izgalmas témával fog titeket várni, ám addig is olvassátok el ezt a rövid interjút vele.



Hogy emlékszel vissza a megismerkedésünkre?

Totál véletlenül egy időben ugrottunk be a nővéremék ékszerboltjába, és szinte azonnal ki is találtuk, hogy a jövőben szeretnénk együtt dolgozni. Azt hiszem, ez a tipikusan jókor, jó helyen kategóriája.

Ha pár mondatban kellene bemutatnod magadat, mit mondanál?

Sminkmesterként továbbá sminktanácsadóként tevékenykede az E-makeupexkluzív sminkstúdiójában és külsős helyszíneken, pl. fotózásokon. Emellett egy dekorkozmetikai webáruházat vezetek, amelyben egy 100%-ban természetes angol sminkmárkát forgalmazok (www.e-makeup.hu ). 
Folyamatosan figyelem a nemzetközi sminktrendeket, ezekből mindig írok rövid élménybeszámolót is. Rendszeresen publikálok kozmetikumokkal kapcsolatos cikkeket, írásokat a saját oldalamon illetve vendég bloggerkedem több oldalon is. Elkötelezett vagyok a 100%-ban természetes ú összetételű sminktermékek és kozmetikumok irányában. Szabadidőmben szeretek kirándulni, emberekkel ismerkedni, rajzolni, kutyáimmal versenyszerűen is foglalkozni, és nagyon szeretem a történelmi témájú könyveket, útleírásokat és élettörténeteket is.


Mi az, amit nagyon szeretsz a szakmámban?

Imádom még gyönyörűbbé varázsolni a hölgyeket. Célom, hogy a nálam töltött idő a legkellemesebben teljen számukra, a sminkelés vagy tanácsadás minden percét élvezzék, a későbbiekben hasznosítani is tudják a gyakorlati tanácsaimat.
 

Mit tartasz fontosnak?

Folyamatosan olyan termékkínálatot tartsak fenn, amely a nők számára kompromisszummentes és egészséges alternatívát jelent a vegyszeres sminktermékekkel szemben, használatukkal egészségesebbnek és boldogabbnak érezhessék magukat. Továbbá fontos, hogy az általam forgalmazott kozmetikumok állatkísérletek nélkül készüljenek. Minden terméket kipróbálok, hetekig tesztelek, hogy a lehető legjobb sminktermékek legyenek mindig a kínálatunkban. 

Mire figyelsz mindig oda? 

Napos időben legyen rajtam napszemüveg, így nem hunyorgok, és elkerülhetem a szem környéki bőr idő előtti ráncosodását. 

Van-e aktuális szépségtippe? Ha igen, akkor mi lenne az?

Hétvégén olvastam, hogy a bogáncs olaj pórusösszehúzó hatású, hát, éppen ezt kezdetem el tesztelni magamon, meglátjuk, hogy látható lesz-e változás. 

Ha sminkkérdésed van, akkor itt találsz meg, írj bátran, nagyon szívesen válaszolok: fulop.judit@e-makeup.hu



You Might Also Like

0 megjegyzés

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images