Must have darabok hazai tervezőktől

10:00

A magyarok fejlett kreativitással és szépérzékkel bírnak, így nem csoda, ha kicsiny hazánkban rengetegen törnek tervezői babérokra. A hazai designerek palettája igen széles, termékeik világszínvonalúak, mégsem fordítunk kellő figyelmet rájuk.


Nálunk még nem terjedt el, hogy tervezőtől vásároljunk, van egy szűk réteg, aki ezt teszi de az átlagemberre nem igazán jellemző. Sokszor hallom azt, hogy azért se mertnek venni tőlük, mert nagyon drágák és megfizethetetlenek. Mivel már lassan másfél éve mozgok a divatszakmában, bizton állíthatom, hogy rengeteg olyan tervező van, aki hasonló árban adja a termékeit mint a fast fashion boltok. Sőt, ha nem is feltétlenül bírjuk teljes áron megvásárolni, akkor nyugodtan vadásszunk rá leárazáskor, hiszen 50%-kal olcsóbban is hozzájuthatunk a kiszemelt darabhoz. 



 Fülbevaló: Vanda Ferencz / Felső: Émé / Cipő: Rekavago 32990 Forint / 
Kulcstartó: Judit Takács 23 Euro

Ha tavasz, akkor nekem egyből az ugrik be, hogy színek, azon belül is a pasztell. Tavaly ez az árnyalat hódító útra indult, ám idén folytatja ezt a gyors fejlődési ívet. A pasztellből soha nem elég, akár az egész outfitünket összeválogathatjuk hasonló árnyalatokból, arra figyeljünk, hogy legyen színbeli különbség. Ha például reggel pasztell sárga ruhát kapsz magadra, akkor a kiegészítő legyen mondjuk pasztell rózsaszín vagy kék. 



 Cipő: Rekavago 32990 Forint / Ruha: 1975 / Táska: Maire Anne Design / 
Karkötő: Balilla 6990 Forint / Nyaklánc: Balilla 8990 Forint

A narancssárgának és árnyalatainak idén is van helye a ruhatárunkban. Ha egyszerű és letisztult öltözéket keresel, akkor válassz egy fehér ruhát vagy overált, hozzá pedig narancssárga kiegészítőket. Hidd el, itt is remekül érvényesül a kevesebb néha több aranyszabály, főleg, mivel csak két szín határozza meg a ruhatárunkat. Ha nagyon oda szeretnénk figyelni, akkor érdemes hasonló anyagú dolgokat magunkra kapni.



Táska: Judit Takács 80 Euro / Karkötő: Twofold Concept 39000 Forint / 
Cipő: Rekavago 69990 Forint / Pénztárca: Rekavago 24900 Forint

Aki szereti a bohém stílust, az nyugodtan keverje a színeket. A tavasz és a nyár egyenesen a színkavalkádról szól. A neon színek pedig fel tudják dobni még a legegyszerűbb kinézetet is. A színek mellett a formák is dominálhatnak az öltözékünkbe. Hajrá csajok, színre fel!



Táska: Zoe Phobic 6000 Forint / Ruha: Nubu / Karkötő: Doridea 5800 Forint /
Cipő: Rekavago 49990 Forint

Sokan még tavasszal is nehezen válnak meg a jól megszokott fekete összeállításukról. Ha nagyon nem szeretéd elengedni ezt a színt, akkor kombináld fehérrel vagy ezüsttel, így egy kis színt azért csempészel bele. 



Ing: Bridget&Olivia 21000 Forint / Szoknya: Bridget&Olivia 16000 Forint / 
Táska: Twofold Concept 51000 Forint / Fülbevaló: Vanda Ferencz 33020 Forint / 
Nyaklánc: Twofold Concept

A kékről nekem mindig a tenger, a hajókázás jut az eszembe,bár lehet csak a vágyaimat vetítem ennyire előre. A kék rengeteg színnel és árnyalattal jól néz ki, ám talán mind közül a legnyáriasabb a kék-arany kombináció. 


You Might Also Like

0 megjegyzés

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images