Nagy tavaszi cipőmustra

10:00

Már mindenki elővette a szekrény mélyéről a tavasz-nyári cipőket, ám nem árt átnézni a darabokat, hogy melyek azok, amik idén is felvehetőek és melyek, amit nyugodtan visszatehetünk. Jó hírem van, a tavalyi cipőtrend darabjai beilleszthetőek az ideibe, így nem kell nagyobb beruházásba kezdenünk. És, hogy melyek ezek a darabok? 



A tavaszi cipődivat egyik főszereplője kétségkívül a slipon. Már tavaly elkezdett beszivárogni a divatkedvelők ruhatárába, ám idén elengedhetetlen darab lesz. Amellett, hogy kényelmes, remekül kombinálható. Ne csak a hétköznapokon húzzuk fel a lábunkra, hanem alkalmakra is, hiszen egy szép ruhával vagy egy tunikával kombinálva remek választás lehet. Aki szereti az egyszerű darabokat, az inkább válasszon magának egyszínűt, aki pedig bevállalós, ahhoz a metálos, flitteres darabok passzolnak. 



A magassarkú cipők választéka évről-évre bővül, hiszen rengeteg nő szekrényében elengedhetetlen a meglétük. Tavasszal inkább a hegyes orrú darabok után kutassunk, az enyhén asszimetrikus felsőrész pedig abszolút trendivé varázsolja őket. Ne feledjük el, hogy egy nude magassarkút mindenképpen érdemes beszerezünk, hiszen idén még nagy hasznát fogjuk venni a divatszakértők szerint. 



Az idei tavaszi-nyári divat egyik legmeghatározóbb irányvonala a férfias darabok. A ruházat mellett a cipő trendben is megjelennek a lapos talpú, fűzős, lakk darabok. Akinek tetszik a maszkulin vonal, annak jó választás lehet egy ilyen darab, hiszen remekül kombinálható egy nadrágkosztümmel vagy egy könnyű kis blúzzal. A lényeg, hogy az öltözékünkben mindig legyen valami nőies. 



Az espradilles népszerűsége évről-évre nő, hiszen kényelmi szempontból kitűnő választás lehet. Ne habozzunk hát viselni őket. Ezeknél a cipőknél is az állatmintás és a flitteres darabokat részesítsük előnyben, de nem árt egy-két egyszínű espradillest is beszerezni, hiszen egy mintás ruhával nagyszerű lehet. 



A tavalyi szezonban már divat volt papucsot hordani a hétköznapokon, ez a trend idén még jobban erősödni fog, hiszen a fast fashion boltok kínálata lehetőséget nyújt extrémebb darabok beszerzésére is. Itt is maradhatunk a klasszikus fekete-fehér kombinációnál, de választhatunk extrémebb, fémes darabokat is. A praktikum nagyban hozzátesz a papucsok népszerűségéhez.




You Might Also Like

0 megjegyzés

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images