Hogyan kombináld a nyári maxi ruhákat?

11:36

Nyáron nincs is jobb érzés, mint egy lenge, könnyű anyagú ruhában végigsétálni a városon. A maxi ruhák remek választások lehetnek, hiszen praktikus darabok. A kombinálhatóság fő szempont, de emellett az is lényeges, hogy minden élethelyzetben megállja a helyét, így akár munkába vagy egy esti buliban is felvehetőek legyenek. 


A nyárban az a jó, hogy nyugodtan átadhatjuk magunkat a szín kavalkádnak. Bevállalós, neon színű cipővel és kiegészítővel bármilyen maxi ruha feldobható. A sárga és kék a nyár egyik legmeghatározóbb színei, ez nem is csoda, hiszen ezen színek kombinációjából született outfitben könnyen a tengerparton érezhetjük magunkat.

/ Ruha: Zara 9995 Forint / Fülbevaló: Chill-earrings 2990 Forint / Táska: Mango 1795 Forint / Cipő: Zara 9995 Forint / 


A fesztiválok megszállottjai nagyon jól tudják, hogy a maxi ruháknak is helyük van egy-egy fesztiválon. Érdemes csipkés darabokat választani, melyhez a rojtos kiegészítők mennek a legjobban. Ha már fesztivál, senki se feledkezzen meg a kerek napszemüvegről, a statement nyakláncról és persze a saját kézzel készített virágkoszorúról.

/ Ruha: H&M 12990 Forint / Táska: Mango 15995 Forint / Napszemüveg: Zara 9995 Forint / Cipő: Mango 11995 Forint / Nyaklánc: Chill-earrings 3490 Forint / 


Visszamennél a 70-es évekbe? Lehetséges. A divatban újra visszaköszönnek a korszak jellegzetes vonásai, úgy, mint a virágminta vagy a batikolt hatás. Ha már a ruhánk elég hippis, akkor a kiegészítőkben lehetünk visszafogottabbak, egy hasonló színben pompázó cipő és napszemüveg remek választás lehet.

/ Napszemüveg: Zara 5995 Forint / Táska: Parfois 8995 Forint / Cipő: Zara 9995 Forint / Ruha: H&M 14995 Forint / Karkötő: Chill-earrings 1590 Forint / 


Kék tenger, hullámok, napsütés, ugye milyen hívogató? Nem véletlen, hogy a kék árnyalatú ruhák minden nyáron trendinek számítanak. Főleg a pasztell és baba kék, melyek előkelő helyet foglalnak el a nyár színpalettáján. Fazonokban igen nagy választékkal rendelkeznek a fast fashion boltok. Az én nagy kedvenceim az egyszerű és laza, pasztell kék változatok, melyek teljesen egyszínűek. Ezeket kombinálhatjuk a kék más árnyalataival, kiegészítőkben pedig mintás darabokkal. 

/ Karperec: Chill-earring 2190 Forint / Ruha: Zara 14995 Forint / Táska: Mango 5995 Forint / Cipő: Zara 12995 Forint /



You Might Also Like

0 megjegyzés

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images