Nézd meg, milyen lesz a nyári sminktrend!

12:35

Bronz bőr, aranybarna szeplők, fényes ajkak, minimál smink… a divat és a sminkdivat egyszerre vonul fel a világ legnagyobb márkáit bemutató kifutókon. Egyszerre ontják magukból azt a vágyat, hogy mi is kövessük őket, figyeljük a folyamatos fejlődésüket vagy éppen azt, amikor egy-egy eltűnt korszak ikonikus eleméért visszanyúlnak, hogy újabb megismételhetetlen, egyedi trendet alakítsanak ki. 


A divatot és a sminkdivatot lehet figyelni, követni, utánozni, egy-egy részét magunkénak érezni, többi részét saját stílusunkhoz igazítani. Hogy mi számít idén nyáron trendinek? Íme, néhány jellegzetes karakterjegy. Válaszd ki, melyik tetszik számodra vagy kombinálhatod is őket: 

Bronz bőr: 



Ha a nyár elején még nincs nagyon színed, akkor bronzosítóval tudsz egy kicsit csalni. Vigyél fel az arccsontodra az orrnyergedre, az álladra és a homlokodra a bőrszíneddel harmonizáló csillogó bronzosítót. Testápolóval keverj össze egy kis mennyiséget, és a dekoltázsodra, kulcscsontodra is juttass belőle.



Fényes, csillogó ajkak: 




Szájfénnyel villámgyorsan elérheted a kívánt hatást. Választhatsz natúr vagy színezett ajakfényt, a lényeg ezúttal a csillogáson van.



Minimál smink hatás: 



Fesd ki a szemhéjadat bézs, barack, vagy nude árnyalattal, enyhén árnyékolhatod is sötétbarna szemfestékkel. A lényeg, hogy úgy tűnjön, mintha nem is lenne rajtad smink. A tökéletes hatáshoz vékonyan alapozz csak.




A cikket szerkesztette: Fülöp Judit, az E-makeup sminkmestere.
fulop.judit@e-makeup.hu

You Might Also Like

0 megjegyzés

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images