Hajszerkezet újjáépítés NoBorder módra

9:29

A nyár lassan a végéhez közeledik, mi pedig nap barnulva, kivirulva és teljes harmóniában vágunk neki az ősznek. Ám van egy részünk, mely megsínyli a tengerparton eltöltött órákat, ez pedig nem más, mint a hajunk. 

Augusztus végére az én hajkoronám is megérezte a mértéktelen nyaralást, UV sugárzást, sós-édes-klóros víz kombinációt, így elkezdett töredezni és szalmakazal szerűvé válni. A szeptember az egyik legjobb hónap arra, hogy megadjuk hajunknak azt a törődést, mely jár neki, mégpedig egy EKS keratinos hajszerkezet újjáépítés keretében.



Képzeljük el a hajat úgy, mint egy hengert, a roncsolódás hatására kráterek keletkeznek benne, melyeket be kell tömni ahhoz, hogy ne törjön, gubancolódjon, szalmásodjon tovább. A három lépéses hajszerkezet újjáépítés lényege, hogy a haj építőköveit mint például aminosavakat, keratint és különböző vitaminokat visszajuttatja a hajszerkezetbe, feltöltve ezekkel.




Első fázisban keratinnal tölti fel hajunkat, második fázisban az olaj letisztítja a hajba felgyülemlett szennyeződés és a maradék keratint, melyet nem használt fel a hajunk majd pedig a harmadik fázisban használt szerkezetzáró maszkkal jutnak be a legfontosabb aminosavak és vitaminok. Mivel mind a három fázisban használt termék mikromolekuláris szerkezetű, így kisebb mint a hajat alkotó molekulák, ezáltal pedig szépen beépül a szerkezetbe.




Nekem csak jó tapasztalatim vannak, annak ellenére, hogy egy kezelés nem elég (2-3 kezelés az optimális), láthatóan és érezhetően javult a hajam minősége, puhább, kifésülhetőbb és fényesebb lett. Szeretném megköszönni Mezőfi Andreának, a NoBorder tulajdonosának, hogy kipróbálhattam ezt a szuper hajkezelést. Andihoz a 0630/3999377 számon, Varga Zsuzsihoz pedig a 06/309553779 tudok belejelentkezni. A lányok szeptemberben pedig extra akcióval várnak, hiszen 7500 helyett 5500-ba került a hajszerkezet újjáépítés. Menjetek el csajok, a hajatok hálás lesz!


Képek: Bejj Photography



You Might Also Like

4 megjegyzés

  1. Csodaszép lett a hajad!
    Egyébként nem tudom, hogy én vagyok-e szerencsés, vagy az alapból nagyon sötétbarna hajú emberek frizuráját kevésbé érinti a nyári lazulások miatti roncsolódás, de nekem általában kezelések nélkül is könnyen kezelhető a hajam, bár lehet, hogy ez tényleg amiatt van, hogy sötét. :)

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm! Már rá is fért a hajamra egy kezelés. Sajnos elfelejtettünk előtte képet csinálni, úgy meg tudtátok volna nézni, hogy milyen állapotban volt de az utána fotón is látszik, hogy puha és sima lett. Szerintem a sötét haj miatt lehet, bár nem vagyok nagy haj szakértő. :D

    VálaszTörlés
  3. Jól hangzik...még nem próbáltam ilyent én sem,de majd kipróbálom...az én hajam is sokszor szaraz...ez jót tenne bíztos neki 😍

    VálaszTörlés
  4. Szerintem biztosan ;) Próbáld ki, ha úgy érzed.

    VálaszTörlés

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images