Itt az 5 legtutibb hazai kiegészítő őszre!

15:35

Mivel a téli hónapok szürkék és esősek, így az egyik legjobb amit tehetünk, hogy színes ékszerekkel, karkötőkkel, nyakláncokkal dobjuk fel öltözékünket. A kiegészítő az öltözékünk megkoronázása, így nem árt jól megválasztani, hiszen a rosszul megválasztott kiegészítő megbonthatja outfitünk harmóniáját. Lássuk, miket érdemes beszerezni:

"Mint amikor megállt az idő, gyerekkorban a cukorkásboltban." Ez az idézet le is fedi azt az érzésvilágot, mely akkor önt el, ha meglátom a Balilla őszi-téli kollekcióját. A pasztell színvilágba burkolózott ékszerek remek választások lehetnek egy szürke, esős őszi napon. Már a látványuk melegséggel tölti el a szívünket.


A geometriai mintával engem meg lehet venni, így nem csoda, hogy a képen látható Zemse ékszerre egyből felfigyeltem. Az is különleges ebben a karkötőben, hogy a spirál nem henger alakú és mind a két végét egy-egy lila színű anyag díszíti. Ritkán lehet találni lila árnyaltú kiegészítőket, így aki régóta keres, az csapjon le rá.


Szerintetek az alábbi képen bugyi van vagy táska? Elgondolkodtató, de ha jobban szemügyre vesszük, akkor ez egy bugyira emlékeztető táska. Szerintem elképesztően merész ötlet, de zseniális. Csajok, ez a Hana táska nem fog veletek szembejönni az utcán, azt garantálom.


Ahogy közeledünk a karácsony felé (tudom, még szeptemberben erős erről a témáról beszélgetni), azt veszem észre magamon, hogy egyre több aranyozott kiegészítőt hordok. A the naan design ősz-téli kollekciója, a PLUME Touché az eddigi alapdarabokat turbózza fel egy kis arannyal hintve. Nálam teli találat.


A Doridea márka mindig is az egyszerűen, de nagyszerű kategóriába tartozott. Azért is kedvelem Dóri ékszereit mert remekül kombinálhatóak akár egymással is. Nem árt, ha a szürke, borongós időben megjelentik rajtunk egy-egy vidámabb szín, a képen látható pedig nyakláncokat érdemes egyszerre viselni.



You Might Also Like

0 megjegyzés

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images