Leárazások - Miket vettem? #6

17:28

Nyár vége felé én se mehetettem el a leárazások mellett, annak ellenére, hogy megfogadtam, nem vásárolok egy ideig. Arra törekedtem, hogy olyan darabokat keressek, melyek remekül beilleszthetőek az őszi ruhatáramban.Úgy érzem sikerült szuper darabokat találni.


Enikővel szerdán voltunk az F&F és a Joy közös Blogger Brunch eseményén, utána pedig mivel is mással üthettük volna el az időt - divat bloggerekhez híven - mint betértünk shoppingolni egyet. Első utunk a Háda-ba vezetett, ahol 50%-os leárazás volt. A szemem egyből kikerekedett, boldogsággal vetettem bele magamat a ruhák tömkelegébe. A képen látható felsőt is ott találtam, potom 750 Forintért.


Az idei év színének választott Marsala árnyalatú ruhának én sem tudtam ellenállni, főleg, mert remekül kombinálható. Nyáron egy magas sarkúval és kis clutch-al, ősszel pedig csizmával és kalappal fogom hordani ezt a Háda-ban beszerzett rucit. Az ára 1290 Forint volt.


A mustár sárga kis ruha szintén Háda, amit azért is vettem meg, mert ősszel szívesen hordok hasonló árnyalatú darabokat. Ezt is kalappal és csizmával álmodtam meg. Úgy örültem, hiszen pont ilyen ruhákra vágytam, amiket ezzel a két őszi alap darabbal lehet kombinálni és rögtön találtam hármat. Ő is 990 Forint volt.


Imádom a pirosat, van táskám, balettcipőm, táskám, fülbevalóm, rúzsom, karkötő, minden, amit el lehet képzelni. Sűrűn kombinálom kékkel, így a képen létható ruha színvilága közel áll a szívemhez, az ára, pedig még közelebb, 990 Forintért jött velem haza a Háda-ból.


Az idei ősz egyik must have darabja a metálos árnyalatú ruhák, éppen ezért fogott meg ez a szoknya. Sűrűn viselek ezüstöt, amit azért szeretek, mert remekül ki lehet tűnni vele a tömegből. Ősszel, félcipővel és csizmával is tudom hordani, sőt, hozzá is jól mutat egy fekete kalap, 990 Forintért pedig konkrétan utánam dobták.


You Might Also Like

4 megjegyzés

  1. Meg kell állapítanom, hogy igen jó munkát végeztünk a turiban. :)

    VálaszTörlés
  2. Hát ez nem vitás. :P Végre találtam jó pár őszi rucit, imádom is őket.

    VálaszTörlés
  3. Úristen de jól néznek ki! Melyik Hádában sikerült ilyen kincsekre szert tenned?:) Van még esély arra, hogy legyen még egy ezüst szoknyájuk?:D

    VálaszTörlés
  4. A Köki Terminál Hádába szoktam járni, az az egyik legjobb. Hát, nem tudom, nem láttam még egyet, ez is nagy volt, így le kellett szűkítenem. DE sztem nézz be, általában cserélgetik egymás között az árukat a boltok. :)

    VálaszTörlés

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images