5 hazai termék 10.000 Forint alatt

10:00

Személy szerint nagyon kedvelem a hazai tervezők termékeit és azt tapasztalom, az a sztereotípia él az emberek fejében, hogy horror áron kaphatóak. Összegyűjtöttem nektek 5 olyan darabot, melyek 10.000 Forint alatt kaphatóak. Higgyétek el, megéri magyar designer termékeket választani, hiszen hazánkban rengeteg kreatív tervező, ékszerkészítő van. Tegyél a magyar divatért! 

Nekem is van otthon egy Karman Jewelry plasztik fülbevaló, amit egyszerűen imádok és majdhogynem napi szinten hordok. Egyszerűen mindenhez tökéletesen passzol. Legyél bármilyen stílusú, a szetted megkoronázása lesz. A One Fashion Agency&Retailben találhatod 6000 Forintért. 


Táska függő vagyok, nem tagadom, így jó pár darabbal büszkélkedhetek. Az egyik kedvencem Zoe Phobic darabjai, hiszen különleges formájúak és strapabíróak (ami úgy nem hátrány, főleg ha napi szinten gyűröd őket). A másik ok, amiért a táska a szívem csücske, hogy bundás (meg persze a kedvező árról se feledkezzünk meg, 8000 Forintért hozzájuthattok az Open Showroomban). Szülinapomra meglepem magamat vele. 


A Soie Essentielle ékszerek szintén nagy kedvenceim. A legjobban a több színben pompázó darabokat kedvelem. Elegáns outfithez párosítva a legjobb de akár egy slip ont is elbír. A WonderLAB-ben széles választékban kaphatóak 9900 Forintért


Boribianka ékszerei egyre többet figyelem és lassan késztetést érzek arra, hogy beszerezzek egyet belőlük. A Ginko fülbevalók mellett ez a gyűrű a nagy kedvencem, remekül kombinálható bár mivel. A WonderLAB-ben most 50%-kal kedvezőbben juthattok hozzá, így az ára 7800 Forint. Irány a bolt csajok! 


A gymbag elég praktikus viselet, rengeteg dolog elfér benne. A legjobb a Pleasure is pretty hátizsákban, hogy ez is metálos és amint azt már tudjuk, a metálos darabok az idei őszi divat elengedhetetlen kellékei. Csapjatok le rá a Lollipop Factory-ben!



You Might Also Like

4 megjegyzés

  1. Hevesen bólogatok! :)
    Zoe Phobic táskám elsőként Nőnap alkalmából lett, egyedi rendelés alapján készítette el nekem és mindössze 6.000 forintért, ráadásul Ági szuperkedves!!!
    Mostanság a WonderLab leárazásán garázdálkodtam, szuper olcsón sikerült néhány örök darabra szert tennem :D
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
  2. Hiánypótló bejegyzés! ;)

    VálaszTörlés
  3. Még biztos be fogok szeretni több Zoe Phobic táskát, egyszerűen imádom őket. ;) Köszönöm Kinga, bőven lesz még ehhez hasonló bejegyzés.

    VálaszTörlés
  4. Még biztos be fogok szeretni több Zoe Phobic táskát, egyszerűen imádom őket. ;) Köszönöm Kinga, bőven lesz még ehhez hasonló bejegyzés.

    VálaszTörlés

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images