Őszi táska körkép a fast fashion boltok polcairól

8:00

Hazudnék, ha az mondanám, kevés táskám van. Egyszerűen oda vagyok értük, jóformán minden cipőmhöz tartozik egy darab (gondolhatjátok, hogy akkor mennyi cipőm lehet). A jól megválasztott táska az outfitünk királynője, a hab a tortán. Most pedig bevezetlek Kedves Olvasó a fast fashion boltok táska kínálatába. A vizuális utazás mindjárt kezdődik, de vigyázat, esetenként erős vágyakozás jelentkezhet!

Visszafogott elegancia
A marsala különböző árnyalatai jól mutatnak a ruhákon és a kiegészítőkön egyaránt. A képen látható táskához egy egyszerű, letisztult szettet tudnék elképzelni, blézer, blúz, magas sarkú cipő mind jöhet, egy hasonló színű kalap pedig még keretet is adhat a megjelenésünknek.

Zara 9995 Forint

A buli királynő
Néha érzem magamon, hogy van egyfajta Szarka-hajlamom, mindent kedvelek, ami csillog. Ez a kis fekete remek választás egy elegánsabb eseményre, egy koktélruhával és nőies kiegészítőkkel. Arra azért figyeljünk, hogy mivel a táska elég meghatározó darab, így kiegészítőkben visszafogottat keressünk.

Zara 6995 Forint

A vadóc
A nyáron rákaptam a tornazsákokra, praktikusságuk mellett imádom ahogy a súly eloszlik a hátamon, így ha több cucc kerül bele a kelleténél, akkor sem túl nehéz viselni. Lapos csizmával, szűrős pulcsival menő választás lehet a hétköznapokra is.

H&M 6990 Forint

Miss Fluffy
Ha tél és hideg, akkor jön el nálam a szőrmés dolgok ideje. Kabátból sok lapul a szekrényemben, ám táskából még nem sikerült egyet sem beszereznem, de felkerült a kívánságlistámra. Az igaz, hogy ennek a darabnak télen van létjogosultsága, de akkor is megéri egy darabot a szekrényünkben tudni.

Pull and Bear 4595 Forint

Kislányos báj
A pasztell árnyalatú ruhák és kiegészítők ősszel is fent maradtak a divat listákon, csodálatos darabokat láttam a fast fashion boltokban. Ezt a púder rózsaszín kis táskát egy fehér vagy baba kék kabát mellé tudnám elképzelni, ezzel is hangsúlyozva a kislányos bájt.

Pull and Bear 3995 Forint



You Might Also Like

0 megjegyzés

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images